Ben 5 gün klomen kullandım 5 günde bekledim doktora gittim sol tarafımda yumurta gelişmiş güzel dedi çatlatma iğnesi önermiyorum dedi progestan verdi ,1 hafta ilişkiye gir dedi sizce gebe kalabilirmiyim
Ben 5 gün klomen kullandım 5 günde bekledim doktora gittim sol tarafımda yumurta gelişmiş güzel dedi çatlatma iğnesi önermiyorum dedi progestan verdi ,1 hafta ilişkiye gir dedi sizce gebe kalabilirmiyim
Bende gebelik planlamaya başladığımız için jinekolojiden muayene için randevu almıştım.Dün gittik kan ve idrar testi verdim.Alttan muayene etti İlk kez böyle bir muayene yaşadığım için ben kendimi biraz kastım zor geldi.. Gebeliğe engel hicbisey olmadığını söyledi,rahim duvarında da kalınlaşma var dedi.(1 ve 3 ekimde denememiz olmuştu) Regenesis Max yazdı folik asit ve birçok vitamin katkısı olan bir takviye… Dün itibariyle kullanmaya başladım bakalım hayırlısı olsun