Gebelik düşünürken kullanılan vitaminler , takviyeler vs ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.566
1.645
333
Merhaba kızlar , bir süredir hamilelik deniyorum ancak olmadı . Bu ay deneyimli hamile arkadaşlarımdan bilgi almak isterim. Bir vitamin ya da bitki, kür, takviye kullandınız mı ya da bir doktor önerisi gebeliği kolaylaştıran .. Elbette herkese etkisi başkadır ama merak ettim. Teşekkür ederim.

Merhaba kızlar , bir süredir hamilelik deniyorum ancak olmadı . Bu ay deneyimli hamile arkadaşlarımdan bilgi almak isterim. Bir vitamin ya da bitki, kür, takviye kullandınız mı ya da bir doktor önerisi gebeliği kolaylaştıran .. Elbette herkese etkisi başkadır ama merak ettim. Teşekkür ederim.
Folik asit kullanın 🧸

Canım ben henüz gebe değilim ancak doktorum bana vinalac isimli multivitamini önerdi. İçinde folik asit, magnezyum, demir, probiyotik, d vitamini gibi pek çok vitamin ve mineral var. Ben onu içmeye başladığımdan beri demir değerim yükseldi, d vitaminim yükseldi. Hem de folik asit olduğu için gebelik öncesi ve gebelikte de kullanmam gerekiyor dedi. Kendim de bir sağlıkçıyım. Gerçekten çok memnun kaldım tavsiye ederim

Bende şuan hamile değilim doktorum bana polinos alfa diye bı vitamin takviyesi verdi içinde folik asit d 3 gibi hamile kalmaya yardımcı olacak vitaminler var ayrıca yumurtlama gününe kadar nar suyu ve hayıt tohumu çayı iç dedi yumurtlama görünce bırakıyorum bu ay ilk defa denedim hayıt tohumunu doktorumun tavsiyesiyle adetime 2 gün kaldı bekliyorum

Merhaba ben de henüz hamile değilim ama 1,5 aydır hayıt tohumu kullanıyorum, kadınlarda hormanları dengelemeye yardımcı oluyor diye biliyorum.

Bende şuan hamile değilim doktorum bana polinos alfa diye bı vitamin takviyesi verdi içinde folik asit d 3 gibi hamile kalmaya yardımcı olacak vitaminler var ayrıca yumurtlama gününe kadar nar suyu ve hayıt tohumu çayı iç dedi yumurtlama görünce bırakıyorum bu ay ilk defa denedim hayıt tohumunu doktorumun tavsiyesiyle adetime 2 gün kaldı bekliyorum
Merhaba hamile kalabildiniz mi acaba 🌹

Umarım bebeğiniz sizinledir bize de bilgi verirseniz çok sevinirim 🌸

Maalesef daha kalamadim bu ay 3, ayım adet günü değerim 9 çıktı ama akşamına kanamam başladı adet oldum gebelik yok dediler
Kimyasal olmuş ama şükredin yine gebe kalabilmisniz kimyasal gebelikten sonra kolay oluyordu sanırım hamile kalmak mutlaka değerlendirmeye devam edin en azından 2 günde 1 inşallah bu ay olur hayırlısıyla

Kimyasal olmuş ama şükredin yine gebe kalabilmisniz kimyasal gebelikten sonra kolay oluyordu sanırım hamile kalmak mutlaka değerlendirmeye devam edin en azından 2 günde 1 inşallah bu ay olur hayırlısıyla
Bugün ovulasyon testim pik oldu değerlendiriyorum

Kizlar bendede pcos var ama daha baslangic gebelige engel degil dedi doktor inofolic combi verdi kullanan memnun kalan var mi aranizda

Canım ben henüz gebe değilim ancak doktorum bana vinalac isimli multivitamini önerdi. İçinde folik asit, magnezyum, demir, probiyotik, d vitamini gibi pek çok vitamin ve mineral var. Ben onu içmeye başladığımdan beri demir değerim yükseldi, d vitaminim yükseldi. Hem de folik asit olduğu için gebelik öncesi ve gebelikte de kullanmam gerekiyor dedi. Kendim de bir sağlıkçıyım. Gerçekten çok memnun kaldım tavsiye ederim
Canım merhaba ben 6 ay kadar farklı bir folik asit kullandım 6 ayda sonra doktor bana vinalac verdi şimdi onu kullanıyorum ama hala hamilelik yok. Ayrıca dahiliye doktoru d vitamini verdi bunları ikisini kullanmam sıkıntı olurmu acaba bide bu folik asiti sürekli kullanmam sorun olur mu?

Merhaba bunu kullanırken ayrıyettende folik asid kullanıyormusunuz yoksa yeterki oluyor mu vinolac. Birde onun içeriğinde a vitamini var diye biliyorum gebelikte zararlı değil miydi? 🤷🏻‍♀️ Bende takviye edici bir şey arıyorum vinolac yorumlarını çok gördüm kararsız kaldım henüz doktorum bir öneride bulunmadı siz memnun musunuz

Back
X