gebelik eğitimi veren hastane ve kurumları paylaşalım mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kmr32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kmr32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
226
10
38
35
İstanbul
-kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesinde seminer listesinde açıklanıyor tarihi ücretsiz

- avcılar hospital da kasım ve mart aylarında yılda iki kez yapılıyor ücretsiz
gebelik - doğum - doğum çeşitleri- anestezi - bebek bakımı -bebek ruh sağlığı vs. üzerine

- haseki eğitim araştırma hastanesinde yapılıyor. hafta içi her gün 9:00- 16:00 arası ücretsiz
kadın doğum bölümünde gebe eğitim odasında 2-3 seans yapılıyor. ilk seans emzirme üzerine 30 dk sürüyor.
bir sonraki eğitim randevu tarihini veriyor tekrar gidiyorsunuz. gebelik bilgilendirmesi , doğum , kolay doğum yapma yolları,
doğum eğzersizleri , nefes alma teknikleri , doğru beslenme , lahusalık , bebek bakımı , korunma yollları vs. geniş bir yelpazede eğitim verilyor öneririm . gittiğim en faydalı eğitimdi.

istanbul doğum akedemisi ücretli
anne bebek çocuk fuarında tanışmıştım orada kısa bir eğitim aldım.

arkadaşlar malatyada böyle bir eğitim merkezi var mıdır? bilenler gidenler?

arkadaşlar malatyada böyle bir eğitim merkezi var mıdır? bilenler gidenler?

devlet hastanelerin seminer listelerine bakmalısın. eğitim araştırma hastanelerinin hepsinde oluyor. özel hastanelerin de ya internet sayfalarına bak yada ara sor.

bağcılar eğitim ve araştırmada gebe okulu açıldı

Hasekideki eğitim icin nasil randevu aliniyor

02125294400 dan telefonla kadın doğum katı gebe eğitim odasını arayarak veya gidip randevu alıyorsunuz

- süleymaniye doğum ve kadın hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi semiha şakir doğumevi 02126645355-5220
- zeynep kamil kadın doğum ve çocuk hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi 02163910680-1585
- yakacık kadın doğum ve çocuk hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi 02163772396-1171
- şişli etfal hamidiye eğitim ve araştırma hastanesi 02123735411

teşekkür ederim

rica ederim.
özellikle solunum egzersizlerini öğrenmek çok iyi oldu.doğumda bağırmadan kolay doğum yapmayı öğretmeleri çok iyiydi.
tabi arkadaşlar gebelik ve lohusalık egzersizlerini daha çok sevdi.doktoru izin verenler için

gebelik eğitim bilgilerinden fotoğraflar yükleyecektim ama sadece bir foto yüklüyor

Eklentiler

• $35 (4).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 294
Hanımlar ben süleymaniye hastanesindeki gebelik okuluna gidiyorum, çarşamba günleri 13-16 arası, 5 hafta sürüyor, geç farkettik ama yine de vakit geçirmeden katılın derim... önceden kayıt yaptırmanız gerekiyor... broşürün fotoğraflarını çekmiştim, ekleyeyim buraya... ücretsiz bu arada, doğum tarihim yakın derseniz bir kolaylık yapabilirler sanırım

ACIBadem hastanesi ücretsiz olarak eğitim veriyor..İstanbulda.

Konuyu günceller en ark ist avrupa yakasında hangi devlet hastanelerinde bu eğitim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…