gebelik elde edebilmek için lokman hekim desteği alan varmı????

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
slm kızlar.
4 yıllık evkiyim eşimde sperm azlığı bende yumurtlama bozukluğu tüplerde hasar zehirli guatır varrr.
çevremde bana bi adamı söylüyolar kime ilaç yaptıysa bebeği oldu diee.adam lokman hekim gibi bişeymiş balla macun yapıomuş yumurtaları güçlendiriomuş spermleri kuvvetlendiriomuş.
adamı aradım konuştum mantıklı geldi denemdimiz yol kalmadı çünkü adam kimyasal ilaçlar vücuda o kadar zarar veriokii bu ürünler doğal dio ama 1 milyar para istio eski parayla az uz parada değil sizin fikirlerinizi almak istedimmm????

senin için hayıt tohumunu
eşin için de keçiboynuzu pekmezini veya keçiboynuzu kürünü öneririm
kendin bir de bol bol incir ye veya incir kürü yap (ondan önce soğan kürünü de deneyebilirsin)
kürlerin hepsi saraçoğlunun kürü

bende hormon bozukluğu vardı
hayıt tohumu iyi geldi (ben hapını kullandım agnucaston)
guatr dert değil, ilacını kullanırsın
bende de vardı tsh yüksekliği (zehirli guatr değildi ama)

senin için hayıt tohumunu
eşin için de keçiboynuzu pekmezini veya keçiboynuzu kürünü öneririm
kendin bir de bol bol incir ye veya incir kürü yap (ondan önce soğan kürünü de deneyebilirsin)
kürlerin hepsi saraçoğlunun kürü

bende hormon bozukluğu vardı
hayıt tohumu iyi geldi (ben hapını kullandım agnucaston)
guatr dert değil, ilacını kullanırsın
bende de vardı tsh yüksekliği (zehirli guatr değildi ama)

teşekkürler cnm veridğin bilgiler için.hayıt tohumu guatırımı tetiklermi acaba sen doğal yoldanmı gebe kaldın

teşekkürler cnm veridğin bilgiler için.hayıt tohumu guatırımı tetiklermi acaba sen doğal yoldanmı gebe kaldın

bende hem tsh hem de prolaktin yüksekliği vardı
bu yüzden gebe kalamıyordum
tsh için euthyrex prolaktin için de hayıt tohumunun hapını kullandım
tsh için hiçbir yan etkisi olmadı
hayıt tohumunu araştır sen
hormonlara iyi geliyor yumurtlamaya yardımcı oluyor diye biliyorum

evet doğal yolla hamile kaldım prolaktin ve tsh düşünce

bana da 2 gün önce burada birini önerdi bi yakınım...herkese yapmıyormuş ama şu ana kadar yaptığı tüm kişilerin sorunu ortadan kalkmış ve hamile kalmış..
300 tl karşılığında yapıyormuş
bende pek üstelemedim aslında görüşmek lazım

bana da 2 gün önce burada birini önerdi bi yakınım...herkese yapmıyormuş ama şu ana kadar yaptığı tüm kişilerin sorunu ortadan kalkmış ve hamile kalmış..

ne yapıyormuş?
kim yapıyormuş?
hiçbişey anlamadım

ne yapıyormuş?
kim yapıyormuş?
hiçbişey anlamadım

canım eşlerin birlikte kullanacağı bir karışımmış..bal ile yapıyormuş..içinde artık nelerin olduğunu söylemiyormuş,söylese zaten kendimiz yaparız diye herhalde..
sperm güçlendirmeye arttırmaya,yumurta oluşturmaya ve yumurta çatlatmaya,kist varsa yok etmeye v.s. daha aklıma gelmiyor çok iyi dinlemedim işim vardı diye...
ama bunları iyi hatırlıyorum.
1 kg lık bir cam kavanozda hazırlıyormuş ve sanırım bikaç ay kullanılıyormuş eşler tarafından..

canım eşlerin birlikte kullanacağı bir karışımmış..bal ile yapıyormuş..içinde artık nelerin olduğunu söylemiyormuş,söylese zaten kendimiz yaparız diye herhalde..
sperm güçlendirmeye arttırmaya,yumurta oluşturmaya ve yumurta çatlatmaya,kist varsa yok etmeye v.s. daha aklıma gelmiyor çok iyi dinlemedim işim vardı diye...
1 kg lık bir cam kavanozda hazırlıyormuş ve sanırım bikaç ay kullanılıyormuş eşler tarafından..

anladım canım
umarım şifa olur

anladım canım
umarım şifa olur

sağol canımda ben yaptırmayı pek düşünmüyorum..300 tl az bi ücret değil çünkü.o kadar parayı bağlamak mantıksız geliyor bana.
ben hayıt tohumu ve bal tarçın çörek otu kürünü uyguluyorum ve faydasınıda görüyorum çok şükür

Son düzenleme:
arkadaşım biz 2 yıl kadar önce böyle doğal destek ürünleri kullandık.ama bizim gittiğimiz amca;önce ikimizle ayrı ayrı konuştu,notlar aldı.sonra da bütün aktarlarda bulunabilecek tablet destek ürünlerinden kendinin uygun gördüklerini sattı.kullanmaya başladığımız ilk ay hamile kaldım.gerçi sonrasında farklı problemlerden dolayı bebeği kaybettim.

bana 1000 tl çok gibi geldi
300 olabilecek bi rakam.bizim ilaçlarımız da 2 yıl önce hemen hemen böyle bişey tutmuştu.

bana arı poleni tableti,üzüm çekirdeği tableti,bir de civanperçemi çayı vermişti.
eşime ise L-arginine diye bi ilaç(bu ilaç eczanelerde de satılıyo.bir tür protein desteği.sperm sayısını artırıyo.),ginseng tableti,bir de arı sütü vermişti.
tabi herkese farklı ürünler veriyor.problemine göre yani.bize yukarıdakileri uygun görmüştü.
bunları nerden alırsanız alın fiyatları 3 aşağı beş yukarı aynıdır.bizim gittiğimiz amca da nice umutsuz vakalara umut olmuştu:49:.çok meşhurdur kendisi:):1:

300tl bence yi cnm keşke deneseydin dediğin kişi kk dan birimi
aynen benimkide bunları söyledi ama 1000 tl çok fazlaaa:ssz:
arkadaşım biz 2 yıl kadar önce böyle doğal destek ürünleri kullandık.ama bizim gittiğimiz amca;önce ikimizle ayrı ayrı konuştu,notlar aldı.sonra da bütün aktarlarda bulunabilecek tablet destek ürünlerinden kendinin uygun gördüklerini sattı.kullanmaya başladığımız ilk ay hamile kaldım.gerçi sonrasında farklı problemlerden dolayı bebeği kaybettim.

bana 1000 tl çok gibi geldi
300 olabilecek bi rakam.bizim ilaçlarımız da 2 yıl önce hemen hemen böyle bişey tutmuştu.

bana arı poleni tableti,üzüm çekirdeği tableti,bir de civanperçemi çayı vermişti.
eşime ise L-arginine diye bi ilaç(bu ilaç eczanelerde de satılıyo.bir tür protein desteği.sperm sayısını artırıyo.),ginseng tableti,bir de arı sütü vermişti.
tabi herkese farklı ürünler veriyor.problemine göre yani.bize yukarıdakileri uygun görmüştü.
bunları nerden alırsanız alın fiyatları 3 aşağı beş yukarı aynıdır.bizim gittiğimiz amca da nice umutsuz vakalara umut olmuştu:49:.çok meşhurdur kendisi:):1:

olumsuz tepkiler almadığım için dhaada umutlandımm kızlarrr seninde eşinin spermleri düşükmüydü bende bu tabletleri alıp kullansam ne dersiniz eşimin spermleri düşük

olumsuz tepkiler almadığım için dhaada umutlandımm kızlarrr seninde eşinin spermleri düşükmüydü bende bu tabletleri alıp kullansam ne dersiniz eşimin spermleri düşük

canım eşimin spermleri düşük değildi.ama biz yine de kullandık.fazla mal göz çıkarmaz misali:1:ama netten L-Arginine denen şeyi araştırırsanız bazı yerlerde çok umutsuz vakalarda bile sonuç alındığı yazıyo
bence spermle ilgili sıkıntısı olan her erkek ginseng,arı sütü ve L-Arginine kullanmalı.
bunları netten araştırırsanız hepsinin de birbirinden kıymetli olduğunu görürsünüz.
bence denemeye değer.

Ben de bu ay böyle bir destek alıyorum.Ben de pko var LH hormonum yüksek.
Bu kişiyi annem duymuş aynı hormonu yüksek olan bir kız bu adamın yaptıklarını kullanmış 1 ay içinde değerleri düşmüş ve kendiliğinden hamile kalmış.
Annem tahlillerimi götürdü adama.Balla bazı şeyler karıştırıp bir macun hazırlamış, yanında hormon dengeleyici bir çay ve testere dişil aslan pençesi vermiş.Hepsi 100 TL
Macundan günde 5-6 kez yiyorum 1 lt kadar da çay içiyorum. Adam anneme merak etmeyin Allah'ın izniyle iyi gelecek teşekkür etmeye geleceksiniz demiş.Bal ve çaylar bitince tahlillerini yeniden yaptırsın demiş.
1 haftadır kullanıyorum 1 hafta daha sürer herhalde.Ben kendiliğimden adet bile olamıyorum adet olsam bunları kullandıktan sonra anlayacağım işe yarayıp yaramadığını.

canım eşimin spermleri düşük değildi.ama biz yine de kullandık.fazla mal göz çıkarmaz misali:1:ama netten L-Arginine denen şeyi araştırırsanız bazı yerlerde çok umutsuz vakalarda bile sonuç alındığı yazıyo
bence spermle ilgili sıkıntısı olan her erkek ginseng,arı sütü ve L-Arginine kullanmalı.
bunları netten araştırırsanız hepsinin de birbirinden kıymetli olduğunu görürsünüz.
bence denemeye değer.
almayı düşünüyem cnm l argining ve ginseng belirli bi markaıs vamrı????
Ben de bu ay böyle bir destek alıyorum.Ben de pko var LH hormonum yüksek.
Bu kişiyi annem duymuş aynı hormonu yüksek olan bir kız bu adamın yaptıklarını kullanmış 1 ay içinde değerleri düşmüş ve kendiliğinden hamile kalmış.
Annem tahlillerimi götürdü adama.Balla bazı şeyler karıştırıp bir macun hazırlamış, yanında hormon dengeleyici bir çay ve testere dişil aslan pençesi vermiş.Hepsi 100 TL
Macundan günde 5-6 kez yiyorum 1 lt kadar da çay içiyorum. Adam anneme merak etmeyin Allah'ın izniyle iyi gelecek teşekkür etmeye geleceksiniz demiş.Bal ve çaylar bitince tahlillerini yeniden yaptırsın demiş.
1 haftadır kullanıyorum 1 hafta daha sürer herhalde.Ben kendiliğimden adet bile olamıyorum adet olsam bunları kullandıktan sonra anlayacağım işe yarayıp yaramadığını.

rabbim şifa versin kucağun bebebişle dolsun tatlım

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

bende hem tsh hem de prolaktin yüksekliği vardı
bu yüzden gebe kalamıyordum
tsh için euthyrex prolaktin için de hayıt tohumunun hapını kullandım
tsh için hiçbir yan etkisi olmadı
hayıt tohumunu araştır sen
hormonlara iyi geliyor yumurtlamaya yardımcı oluyor diye biliyorum

evet doğal yolla hamile kaldım prolaktin ve tsh düşünce
Macun yani o bitkisel yöntemlemi hamile kaldiniz

Back
X