ılk erken gebelık belırtısı dedııgımız sey adet olursan adet belırtısı yok hamıleysen hamılelık belırtısı gıbı oldugundan sorun etme. yanı su kasık agrısı bel agrınsı dıyorum. hıc belırtı yasamayabılırsın dusune dusune her bı belırtıyı olmaması gereken zamanda da yasayabılırsın. bence testını yap ve stressten uzaklasmıs ol :) rabbım hayırlı olanı versınarkadaşlar merhaba bugün adetimin 37.günü ve ben test yapmaya korkuyorum hiç belirtim yok yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
9 defa tüp bebekten sonra normal gebe kalmış olabilirmiyim fakat hiç belirti yok yoksa menepoza mı girdim yardım lütfen yaşım 40.
sadece adet sancısı gibi gelip gidiyor ve dün bütün gün burnum aktı bugün tık yok bir de akıntım birgün çoğalıyor birgün azalıyor başka da birşey yok benim gibi olup gebe olanlar varmı
ilgin için teşekkürler 9 kez tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alan biri için normal olsa gerek piskolojim iyi değil sanırım dediğin gibi testi yapmalıyım fakat hergün erteliyorum ben de anlam veremiyorum o tek çizgiyi görmek çok zor rabbim kimseye yaşatmasın tekrar telşekkürklerılk erken gebelık belırtısı dedııgımız sey adet olursan adet belırtısı yok hamıleysen hamılelık belırtısı gıbı oldugundan sorun etme. yanı su kasık agrısı bel agrınsı dıyorum. hıc belırtı yasamayabılırsın dusune dusune her bı belırtıyı olmaması gereken zamanda da yasayabılırsın. bence testını yap ve stressten uzaklasmıs ol :) rabbım hayırlı olanı versın
ne yasadıgını bılemem ama cok zor olduguna emınım rabbım yuzunu tez zamanda guldursun ınsallah. benım ıstegım strese baglı adet gecıkmesı uzadıkca uzayacak o yuzden . yoksa negatıf gormek nedır bılırım..ilgin için teşekkürler 9 kez tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alan biri için normal olsa gerek piskolojim iyi değil sanırım dediğin gibi testi yapmalıyım fakat hergün erteliyorum ben de anlam veremiyorum o tek çizgiyi görmek çok zor rabbim kimseye yaşatmasın tekrar telşekkürkler
Adetin gecikiyormu normalde.bi test yap cnm ıns pozitif grrsunarkadaşlar merhaba bugün adetimin 37.günü ve ben test yapmaya korkuyorum hiç belirtim yok yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
9 defa tüp bebekten sonra normal gebe kalmış olabilirmiyim fakat hiç belirti yok yoksa menepoza mı girdim yardım lütfen yaşım 40.
sadece adet sancısı gibi gelip gidiyor ve dün bütün gün burnum aktı bugün tık yok bir de akıntım birgün çoğalıyor birgün azalıyor başka da birşey yok benim gibi olup gebe olanlar varmı
İlk gebeliğimdi ve ben sıfır belirti yani Sadece adet olmam gereken haftada adet sancısı gibi hafif bi sızı ve özel bölge baskı hissetmiştimarkadaşlar merhaba bugün adetimin 37.günü ve ben test yapmaya korkuyorum hiç belirtim yok yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnşallah gorurusun canım ben de tam umudumu kestigimde bebeğim gelmişti testi de öylesine yaptım emindim çıkmayacağını ama Rabbim nasip etti. İnşallah sen de bir an evvel kavusursun mucizenesağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bugün yaparım belki umutlanmak ta istemiyorum fakat benim gibiler varmış belki de ben de çift çizgiyi görürüm görmesem de hakımda hayırlısı budur derim ne yapayım.
SAĞOL ÇIKARSA YAZARIMİnşallah gorurusun canım ben de tam umudumu kestigimde bebeğim gelmişti testi de öylesine yaptım emindim çıkmayacağını ama Rabbim nasip etti. İnşallah sen de bir an evvel kavusursun mucizene
AMİN CANIMM DUA EDİN NE OLURİnşallah gorurusun canım ben de tam umudumu kestigimde bebeğim gelmişti testi de öylesine yaptım emindim çıkmayacağını ama Rabbim nasip etti. İnşallah sen de bir an evvel kavusursun mucizene
Dualarım seninle inşallah pozitif görürsün Allah çok büyük umut hep var unutma.AMİN CANIMM DUA EDİN NE OLUR
MAALESEF GEBE DEĞİLİM HAYIRLISI İNŞALLAH BİR DAHAKİ AYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?