gebelik erken belirtisi yaşamayanlar

ZEHRA8066

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
48
19
38
45
arkadaşlar merhaba bugün adetimin 37.günü ve ben test yapmaya korkuyorum hiç belirtim yok yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
9 defa tüp bebekten sonra normal gebe kalmış olabilirmiyim fakat hiç belirti yok yoksa menepoza mı girdim yardım lütfen yaşım 40.
sadece adet sancısı gibi gelip gidiyor ve dün bütün gün burnum aktı bugün tık yok bir de akıntım birgün çoğalıyor birgün azalıyor başka da birşey yok benim gibi olup gebe olanlar varmı

arkadaşlar merhaba bugün adetimin 37.günü ve ben test yapmaya korkuyorum hiç belirtim yok yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
9 defa tüp bebekten sonra normal gebe kalmış olabilirmiyim fakat hiç belirti yok yoksa menepoza mı girdim yardım lütfen yaşım 40.
sadece adet sancısı gibi gelip gidiyor ve dün bütün gün burnum aktı bugün tık yok bir de akıntım birgün çoğalıyor birgün azalıyor başka da birşey yok benim gibi olup gebe olanlar varmı
ılk erken gebelık belırtısı dedııgımız sey adet olursan adet belırtısı yok hamıleysen hamılelık belırtısı gıbı oldugundan sorun etme. yanı su kasık agrısı bel agrınsı dıyorum. hıc belırtı yasamayabılırsın dusune dusune her bı belırtıyı olmaması gereken zamanda da yasayabılırsın. bence testını yap ve stressten uzaklasmıs ol :) rabbım hayırlı olanı versın

ılk erken gebelık belırtısı dedııgımız sey adet olursan adet belırtısı yok hamıleysen hamılelık belırtısı gıbı oldugundan sorun etme. yanı su kasık agrısı bel agrınsı dıyorum. hıc belırtı yasamayabılırsın dusune dusune her bı belırtıyı olmaması gereken zamanda da yasayabılırsın. bence testını yap ve stressten uzaklasmıs ol :) rabbım hayırlı olanı versın
ilgin için teşekkürler 9 kez tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alan biri için normal olsa gerek piskolojim iyi değil sanırım dediğin gibi testi yapmalıyım fakat hergün erteliyorum ben de anlam veremiyorum o tek çizgiyi görmek çok zor rabbim kimseye yaşatmasın tekrar telşekkürkler

Test yapın biz burdan bilemeyiz. Ben de 40 yaşındayım başarısız tüp tedavisi sonrası bebeğim kendiliğinden geldi şimdi 7 aylık bir oğlum var niye olmasın sizin de olur ama çok belirti arıyorsunuz test yapın öğrenin

ilgin için teşekkürler 9 kez tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alan biri için normal olsa gerek piskolojim iyi değil sanırım dediğin gibi testi yapmalıyım fakat hergün erteliyorum ben de anlam veremiyorum o tek çizgiyi görmek çok zor rabbim kimseye yaşatmasın tekrar telşekkürkler
ne yasadıgını bılemem ama cok zor olduguna emınım rabbım yuzunu tez zamanda guldursun ınsallah. benım ıstegım strese baglı adet gecıkmesı uzadıkca uzayacak o yuzden . yoksa negatıf gormek nedır bılırım..

Adetin gecikiyormu normalde.bi test yap cnm ıns pozitif grrsun

İlk gebeliğimdi ve ben sıfır belirti yani Sadece adet olmam gereken haftada adet sancısı gibi hafif bi sızı ve özel bölge baskı hissetmiştim

sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bugün yaparım belki umutlanmak ta istemiyorum fakat benim gibiler varmış belki de ben de çift çizgiyi görürüm görmesem de hakımda hayırlısı budur derim ne yapayım.

sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bugün yaparım belki umutlanmak ta istemiyorum fakat benim gibiler varmış belki de ben de çift çizgiyi görürüm görmesem de hakımda hayırlısı budur derim ne yapayım.
İnşallah gorurusun canım ben de tam umudumu kestigimde bebeğim gelmişti testi de öylesine yaptım emindim çıkmayacağını ama Rabbim nasip etti. İnşallah sen de bir an evvel kavusursun mucizene

MAALESEF GEBE DEĞİLİM HAYIRLISI İNŞALLAH BİR DAHAKİ AYA

Merhaba, konunun üzerinden yaklaşık 4 ay geçmiş, umarım güzel haberleri bu süreçte almışsınızdır. Ben de 40 yaşındayım, yaklaşık 1,5 senedir çocuk için uğraşıyoruz. Ben de bu ay adetimin 38.gününe kadar acaba hamilemiyim diye ümitlenip durdum, 37.gününde doktora gittim, hamilelik yok dedi. Söktürücü hap verdi, 38.gününde hap kullanmadan adetim geldi.. Bu ay ben çok stres yaptım, sürekli bu konuyu düşündüm, düşünce ve stres bedeni nasıl etkiliyormuş şimdi daha iyi anlıyorum.. forumda bu yaşlarda doğal yollarla hamile kalmış olanların hikayelerini okudukça umutlanıyorum.. Benim eşim tüp bebeğe karşı ve kesinlikle o yola girmek istemiyor.. bakalım biz de bekliyoruz işte ama bir yandan da ben ne yazık ki giderek yaş alıyorum.. siz bu konuda neler yaptınız, yapıyorsunuz acaba?

Ben de 38 yaşındayım kasım da bir yilimiz dolacak maalesef her ay umudum azalmaya başlıyor biz de tüp deniycez... Herkesin her belirtisini okudum sayfalarca ve su sonucu buldum hic belirti yaşamadım diyen bile cumlesine sadece tek şu oldu sadece bu oldu ekliyorlar yani muhakkak belirti veriyor, hic belirti anlamayanda kendini hic dinlemeyen kolay hamile kalanlar diyor zaten, yoksa mukakkak belirti veriyor bu kiminde akinti artması kiminde kasık agrisi,kiminde göğüs acımasi yani...

Back
X