Gebelik gören varmı 🙈

Kikirikbagyan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
71
15
8
24
20 Kasım son adet tarihim. 1 Ocak günü adet olmam gerekiyordu ama çok düzensiz gittiği için adet olmadım henüz. Ve bir kaç belirti oldu bende tes taptimt böyle oldu arkadaşlar sizce gebelik varmı testi 13 ocakta yaptım. 6 ocakta ki ilişkiden şüpheleniyorum

Eklentiler

• IMG-20200113-WA0007.webp
    IMG-20200113-WA0007.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 138
20 Kasım son adet tarihim. 1 Ocak günü adet olmam gerekiyordu ama çok düzensiz gittiği için adet olmadım henüz. Ve bir kaç belirti oldu bende tes taptimt böyle oldu arkadaşlar sizce gebelik varmı testi 13 ocakta yaptım. 6 ocakta ki ilişkiden şüpheleniyorum
bence tekrar test yap yarin sabah

Daha yeni evliyim canım ama çocukları çok seviyorum hemen istiyorum Allah'ın izniyle
bende yeni evliyim bugun tam 5 ay oldu😊 5 aydir korunuyoruz ilk defa bu ay denedim bakalm bende bekliyorum kistim oldugu icin doktor cocuk yap dedi olmama ihtimali varmis o yuzden ilk denemem bu ay

bende yeni evliyim bugun tam 5 ay oldu😊 5 aydir korunuyoruz ilk defa bu ay denedim bakalm bende bekliyorum kistim oldugu icin doktor cocuk yap dedi olmama ihtimali varmis o yuzden ilk denemem bu ay
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin canım inşallah seninde olur güzel haberlerini bekliyoruz ♥️

yok daha 2 gun once yumurtlama donemimdi o gunleri degerlendirdik gunume daha 13 gun varr cok erken sabirsizlanmaya basladm ben 😊
bide doktor olmama ihtimali var dediya o yuzden korkuyorum ilk denemede olsun istiyorum yoksa cok kafaya takacam biliyorum o zaman hic olmicak

İnsallah olur canım benimde adetim cok duzenliydi doğum kontrol hapı kullandım bekar iken tüm dengemi bozdu bir daha 7 ay boyunca adet göremedim o yüzden pco teşhisi konuldu bana da
oo 7 ay cok yaa hormonlari alt ust olur insanin 😔bende bekarken 4 ay kullandim kist icin ama yinede duzensizligim olmadi o konuda cok sansliyim bide su kistim gitseydi cok iyi olacakti 😊

Back
X