- 23 Mart 2017
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi nudibrunch
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay neyse sorunu cevaplaym . Yasak aşkınla girdigin ilişkide turnayı gözümdn vurmuş olabilirsin adetinin 18.gunu ve yumurtlama günlerin hangisinden hamile kaldığını ilişki gününden anlayamazsın sadece tahmin yürütebilirsn . Sonuçta spermler rahimde 3 gün yasayabiliyo.merhabalar, yeni üyeyim. Bu sebeple sorunun cevabı daha önce verilmişse ya da yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.
Son adet tarihim 20.02.17. Evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var ve gebe kalmak için uğraşıyorum. Pco tanım var ve doktor gebe kalamayabilirsin demişti. Ama bir bebeğim olsun çok istiyorum. Bu yüzden korunmasız ilişkiye giriyoruz.
Adetim gecikti. Dün bir test yaptım pozitif, bugün tekrarladım pozitif. Sevinçten havalara uçmam gerekirken uçamıyorum çünkü kocaman bir sorunum var. 8 Mart günü kocaman bir eşeklik yapıp başkasıyla birlikte oldum. Geri çekilme yöntemiyle boşaldı. Ama az da olsa ihtimal var.
Hangi gün gebe kaldığımı öğrenmem mümkün mü?
Yarın doktor randevum var kan testi yaptıracağım. Ama bebek evlenmek üzere olduğum adamdan değilse diye çok korkuyorum.
Sorup paylaşabileceğim başka kimsem yok, sonuna kadar sıkılmadan okuyanlara teşekkürler. Yardımcı olun nolur.
8 mart günü yumurtlama döneminizmiydi
Şaka mı bu?? Evli değilsin bebek istiyorsun . Bu saçmalığı yapıyorsun ustune birde nişanlını aldatiyorsun gerçekten şaka olmasını istiyorum fake ol sen ya
DNA testi yaptırsın. Ilişki günleriniz yakınsa yani nisanlinla ve adamla bilemezsin kimden olduğunu. Merak ettim de ya babası evleneceğin adam değilse ne yapacaksın.merhabalar, yeni üyeyim. Bu sebeple sorunun cevabı daha önce verilmişse ya da yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.
Son adet tarihim 20.02.17. Evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var ve gebe kalmak için uğraşıyorum. Pco tanım var ve doktor gebe kalamayabilirsin demişti. Ama bir bebeğim olsun çok istiyorum. Bu yüzden korunmasız ilişkiye giriyoruz.
Adetim gecikti. Dün bir test yaptım pozitif, bugün tekrarladım pozitif. Sevinçten havalara uçmam gerekirken uçamıyorum çünkü kocaman bir sorunum var. 8 Mart günü kocaman bir eşeklik yapıp başkasıyla birlikte oldum. Geri çekilme yöntemiyle boşaldı. Ama az da olsa ihtimal var.
Hangi gün gebe kaldığımı öğrenmem mümkün mü?
Yarın doktor randevum var kan testi yaptıracağım. Ama bebek evlenmek üzere olduğum adamdan değilse diye çok korkuyorum.
Sorup paylaşabileceğim başka kimsem yok, sonuna kadar sıkılmadan okuyanlara teşekkürler. Yardımcı olun nolur.
Ne alaka ya kinamakla. Bence sen evlenme.Kınadığı, insanın başına er ya da geç gelirmiş. Umarım hayatınız boyunca mükemmel bir hayatınız olur, bazılarının olamıyor.
Kinamadm canm çok duydm böyle şeyler ama senin adına üzüldüm ve nisanlin.. yaptığının yanlış olduğunu bile bile yapmissin vardr bir bildign yargılamim neyse Allah yardım etsn.Kınadığı, insanın başına er ya da geç gelirmiş. Umarım hayatınız boyunca mükemmel bir hayatınız olur, bazılarının olamıyor.
DNA testi yaptırsın. Ilişki günleriniz yakınsa yani nisanlinla ve adamla bilemezsin kimden olduğunu. Merak ettim de ya babası evleneceğin adam değilse ne yapacaksın.
Ben dedim aklım almadı çünkü Hem çocuk yapmaya çalışıp hem nasıl başkasıyla aldatabiliyorsun anlamadım. Bu kadar basitse yapabiliyorsan ki yapmışsın bazı hataların da geri dönüşü yok malesef. Bu arada bu benim fikrim.Diğer adam yasak aşkım değil, bu yüzden babası evleneceğim adam değilse, aldıracağım. Evlenme demiş ya bir arkadaş, onu dinleyip evlenmek istediğim adama da diyeceğim ki allah benim belamı versin ben böyle bir yanlış yaptım, cezasını çektim, benimle evlenme..