Gebelik günü

Şaka mı bu?? Evli değilsin bebek istiyorsun . Bu saçmalığı yapıyorsun ustune birde nişanlını aldatiyorsun gerçekten şaka olmasını istiyorum fake ol sen ya

Evlilik yolunda bir ilişkiniz varken başka biriyle birlikte olmak nasıl içinize sindi. Evet konu bu değil ama okadar sinirlendimki görmezden gelemedim! !
Ultrasonda anlarsınız ne zaman hamile kaldığınızı sanıyorum.

Son düzenleme:
Ay neyse sorunu cevaplaym . Yasak aşkınla girdigin ilişkide turnayı gözümdn vurmuş olabilirsin adetinin 18.gunu ve yumurtlama günlerin hangisinden hamile kaldığını ilişki gününden anlayamazsın sadece tahmin yürütebilirsn . Sonuçta spermler rahimde 3 gün yasayabiliyo.

Şaka mı bu?? Evli değilsin bebek istiyorsun . Bu saçmalığı yapıyorsun ustune birde nişanlını aldatiyorsun gerçekten şaka olmasını istiyorum fake ol sen ya

Kınadığı, insanın başına er ya da geç gelirmiş. Umarım hayatınız boyunca mükemmel bir hayatınız olur, bazılarının olamıyor.

DNA testi yaptırsın. Ilişki günleriniz yakınsa yani nisanlinla ve adamla bilemezsin kimden olduğunu. Merak ettim de ya babası evleneceğin adam değilse ne yapacaksın.

Kınadığı, insanın başına er ya da geç gelirmiş. Umarım hayatınız boyunca mükemmel bir hayatınız olur, bazılarının olamıyor.
Kinamadm canm çok duydm böyle şeyler ama senin adına üzüldüm ve nisanlin.. yaptığının yanlış olduğunu bile bile yapmissin vardr bir bildign yargılamim neyse Allah yardım etsn.

DNA testi yaptırsın. Ilişki günleriniz yakınsa yani nisanlinla ve adamla bilemezsin kimden olduğunu. Merak ettim de ya babası evleneceğin adam değilse ne yapacaksın.

Diğer adam yasak aşkım değil, bu yüzden babası evleneceğim adam değilse, aldıracağım. Evlenme demiş ya bir arkadaş, onu dinleyip evlenmek istediğim adama da diyeceğim ki allah benim belamı versin ben böyle bir yanlış yaptım, cezasını çektim, benimle evlenme..

Ben dedim aklım almadı çünkü Hem çocuk yapmaya çalışıp hem nasıl başkasıyla aldatabiliyorsun anlamadım. Bu kadar basitse yapabiliyorsan ki yapmışsın bazı hataların da geri dönüşü yok malesef. Bu arada bu benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…