Gebelik haftası nasıl anlaşılıyor

gkmr2341

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
488
159
18
30
Arkadaşlar merhaba hamileligimi yeni ogrendim son adet tarihime göre uygulamaya girince 4+6gorunuhor ama doktor 5+6dedi ve kese göründü bu nasıl oluyor bilgisi olan var mı

Arkadaşlar merhaba hamileligimi yeni ogrendim son adet tarihime göre uygulamaya girince 4+6gorunuhor ama doktor 5+6dedi ve kese göründü bu nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Doktorlar onu ultrasondan bakıp karar veriyorlar canım ama her konrtolde 1 veya 2 gün ileri yada geri ata biliyor yani tam kesin değil bir kaç gün fark olabilir

Doktorlar onu ultrasondan bakıp karar veriyorlar canım ama her konrtolde 1 veya 2 gün ileri yada geri ata biliyor yani tam kesin değil bir kaç gün fark olabilir
Evet ultrasondan bakıp söyledi ama adet tarihimi sorması hiç direk bakıp söyledi bende anlamadım

Evet ultrasondan bakıp söyledi ama adet tarihimi sorması hiç direk bakıp söyledi bende anlamadım
Zaten adet tarihine göre belirlenmiyor her gebelikte ultrasondan belli oluyor. Benimde son adet tarihime göre 16 haftalık olmam gerekirken 14. Haftamdayım doktor geç döllenme dedi

Ya benim
Zaten adet tarihine göre belirlenmiyor her gebelikte ultrasondan belli oluyor. Benimde son adet tarihime göre 16 haftalık olmam gerekirken 14. Haftamdayım doktor geç döllenme dedi
Ya benim ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum ve herkes diyo ki adetin ilk gününden hesaplanıyor o yüzden kafam karıştı doktorun dediğine gore yarın 7+2 ama uygulamaya göre 6+2acaba yarın gittiğimde kalp atışı duyulur mu doktor çağırdı onun dediği güne gore gidiyorum

Her kafadan farklı bir laf çıkar. Benimde ilk gebeliğim insanların dedikleriye asla haraket etmiyoruk hafama takılan herşeyi doktoruma soruyorum. Zaten yarın kontrolünüz varmış doktor daha kesin bir hafta söyler, kafanıza takılan herşeyi doktorunuza sormanızı tavsiye ederim yoksa insanın psikolojisi bozuluyor

Haklısınız bakalım yarın güzel haberler alabilriim umarım teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…