Gebelik haftasi

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar ben en son 12 subattda adet oldum benim hesabima qore 22 haftalik hamileyim ama doktor 21 haftalik dio kafam iyce karisti acab bi sorunmu var doktorda bisi solemedi

Arkadaslar ben en son 12 subattda adet oldum benim hesabima qore 22 haftalik hamileyim ama doktor 21 haftalik dio kafam iyce karisti acab bi sorunmu var doktorda bisi solemedi
2 ihtimal var geç döllenme olmuştur ve artık bebek ölçülebildiği için sat önemli değil. Diğer ihtimal ise bebek 1 hafta geriden geliyordur ki bu gayet normal birşey ilerleyen haftalarda farkı kapatır. Her halükarda sıkıntı bir durum yok. Doktor ne diyorsa odur.

Ben bi ay ustune adet gordum hamile olduqumu iki aylikken ogrendim acaba ondan dolayida olabilirmi doktorlar son adete gore hesapliyo ya

O
Ben bi ay ustune adet gordum hamile olduqumu iki aylikken ogrendim acaba ondan dolayida olabilirmi doktorlar son adete gore hesapliyo ya
o zaman çok daha geride söylerdi. 18 haftalık falan derdi. O yaptığı ölçümlere göre söylüyor. Demekki şu an yapılan ölçümlerin hepsi 21 haftalık diyor.

Bi sikinti olmasinda gerisi onmli deil yineda kafam karismisti yani cvbn icin tsk ederim

Bir çok doktor hafta olarak değil kese boyutuna bakarak konuşuyor, kese boyutuna göre 21 haftadasın demek ki adet dönemine göre 22 haftadaysan geç döllenme durumu olabilir.

Bir sorun olsa doktor muhakkak bilgilendirir. Bir sonraki gidişinde içini rahatlatacak şekilde sor sorularını hiç çekinme seni detaylı bilgilendirmek zorunda...

Bisi sorulmuyorki doktorlara ya araya laf karistiyolar ya cevb bile vermiyolar ole oluncada soramiyo insan bi ay sonra kontrolm var bakalim olmazsa bi soruyum

Bisi sorulmuyorki doktorlara ya araya laf karistiyolar ya cevb bile vermiyolar ole oluncada soramiyo insan bi ay sonra kontrolm var bakalim olmazsa bi soruyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…