Gebelik hakkında

fatoshhhhh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
5
0
1
21
Merhaba kızlar ben 37haftayı geldi normalde doğuma az kaldı ama bebeğim hala yukarda duruyo ve karnımın üst kısmı sert altı yumuşacık sizde de öyle oldumu hiç

Merhaba kızlar ben 37haftayı geldi normalde doğuma az kaldı ama bebeğim hala yukarda duruyo ve karnımın üst kısmı sert altı yumuşacık sizde de öyle oldumu hiç
Çok normal sert olması çünkü kafa yukarıdasert olacak benim ikiside hiç dönmedi ama çok sertleşiyordu bazen oturamıyordum bile

Çok normal sert olması çünkü kafa yukarıdasert olacak benim ikiside hiç dönmedi ama çok sertleşiyordu bazen oturamıyordum bile
Doktor kafası aşağıya doğru dönüyo demişdi tekrardan yukarıya kafa döne bilirmiyim? Keşke dönse sezeryan istiyorum ama devletde doğrucağım için isteğe bağlı giremiyom sezeryana

Benimkiler hiç dönmedi ama sanki daha dönmezmakat çıkışlı ise normal doğumu hiç tercih etmeyin derim
Makat çıkış ne demek? Ben az ediyim de pek o kadar derinden bilmiyorum devletde doğrucağım için doktora ne kadar yalvardıysamda sezeryanla alamam bi problem yok benim maaşımdan keserler dedi yatıp kalkıp dua ediyorum geri kafası yukarı çıksada sezeryana girsem normal doğumdan korkuyorum

Baş yukardan popo aşağıda olunca yani önce kafası değil de poposu çıkıyoryok öyle düşünmeyin vücudunuz neye müsade ediyorsa ve doktorunuz ne önerirse ona riayet edin rahat olun ikisi de kolay değil.Sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…