• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik hareketleri

zarifece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
29
10
3
41
17. Hafta gebelikte bebeğin ittirmesi hissedilir mi?
Arar ara bazı bölgelerde sertlik, ve içeriden ittiriliyomuş gibi hissediyorum. Daha çok mu erken bunun için?
Gazla mı karıştırıyorum, yaşayan var mı?

Arar ara bazı bölgelerde sertlik, ve içeriden ittiriliyomuş gibi hissediyorum. Daha çok mu erken bunun için?
İlk gebelikse muhtemelen gazla karıştırıyorsunuz. Bir de hissetmekte plasentanın konumu da önemli benim arkada olmasına rağmen 20+0 da hissetmiştim ilk. Eğer bebek hareketleri değilse de acele etmeyin 20 den itibaren hissedersiniz 28 29 gibi de hareketleri düzene girer 😇

Plesantam onde ama 19. Haftada hafif disrdan gorunen nabiz atisi gibi ara ara hissettim. Ama en belirgin ve surekli icten de hissetmem 22 den sonra oldu

İlk gebelikse muhtemelen gazla karıştırıyorsunuz. Bir de hissetmekte plasentanın konumu da önemli benim arkada olmasına rağmen 20+0 da hissetmiştim ilk. Eğer bebek hareketleri değilse de acele etmeyin 20 den itibaren hissedersiniz 28 29 gibi de hareketleri düzene girer 😇
Aslında ikinci gebeliğim o yüzden acaba mı diye düşündüm. İlkinde de 19da hissetmiştim. 🫠
Teşekkür ederim 🌸

Benim ilk ben 15 de hissettim sizinkidr bebek hareketleridir bence

Back
X