Gebelik Hayalim

dertlikederli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
111
88
18
45
Kızlar selamlar,

3 yıldır vajinismus illetiyle mücadele etmiş ve ekim ayında yenen biriyim. Hemen ekim ayında çocuk denemelerine başladık. 4 ekim adet başlangıç tarihimdi. 13 ve 15 ekim de ilişkiye girdik. yani bugün son ilişkimin üzerinden 19 gün geçti. Bugün kan testi yaptım ve sonucum 2.0 çıktı. sizce umutlanmalı mıyım? adet belirtileri ve hamilelik belirtileri iç içe geçti. Bu ay olmasa da olur ilk ayım diyordum ama oyle değilmiş:( işyerinden bazı kendini bilmez arkadaşlarımda moralimi yerle bir etti. yok onların ilk denemede tutmuş,doğurganlıkları çok yüksekmiş, eşleri çok becerekliymiş,ceketi atsa hamile kalınırmış.. neye üzülüp sinirleneceğimi bilemedim:( sadece buradan yazıp rahatlamak istedim. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Kızlar selamlar,

3 yıldır vajinismus illetiyle mücadele etmiş ve ekim ayında yenen biriyim. Hemen ekim ayında çocuk denemelerine başladık. 4 ekim adet başlangıç tarihimdi. 13 ve 15 ekim de ilişkiye girdik. yani son ilişkimin üzerinden 19 gün geçti. Bugün kan testi yaptım ve sonucum 2.0 çıktı. sizce umutlanmalı mıyım? adet belirtileri ve hamilelik belirtileri iç içe geçti. Bu ay olmasa da olur ilk ayım diyordum ama oyle değilmiş:KK43: işyerinden bazı kendini bilmez arkadaşlarımda moralimi yerle bir etti. yok onların ilk denemede tutmuş,doğurganlıkları çok yüksekmiş, eşleri çok becerekliymiş,ceketi atsa hamile kalınırmış.. neye üzülüp sinirleneceğimi bilemedim:KK43: sadece buradan yazıp rahatlamak istedim. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

eger 28 günde bir adet oluyorsan 18 ekim de de ilşkiye girmen gerekiyordu canım hatta 20 sinde falan da.. biraz erken kesmişssiniz ama olma ihtimali var yine de tabiki... eğer olmazsa bir dahaki sefer daha sık denersiniz ilk sonuçta üzme kendini :)

Oncelikle Allah gonlunuze gore versin. Bebek işi biraz zorluyr anne adaylarini. Siz o etrafinizdaki terbiyesizleri dinlemeyin..hicbir özelinizi de paylasmayin. Gebe kalmayi kimse marifet sanmasin, isterse Allah verdigi gibi alir...

Sorunuzu gelince. 5ve alti gebe degildir. Degeriniz 4 olsaydi yukselebilir derdim. Insallah da yukselir. Son iliski 15 ekimmis. Spermler maksimum 5 gun yasar. Yani bi ihtimal 20ekime kadar etkililer. Diyelim 20ekimde yumurtaniz catladi döllendi. O zamandan bu zamana yani dun icin diyrm 14 gun gecmis. 14.gunde yapilan kan testi de en az 50-60 gibi birsey cikardi. Hatta daha da fazlasi. O nedenle muhtemelen suan gebe degilsiniz.

Oncelikle Allah gonlunuze gore versin. Bebek işi biraz zorluyr anne adaylarini. Siz o etrafinizdaki terbiyesizleri dinlemeyin..hicbir özelinizi de paylasmayin. Gebe kalmayi kimse marifet sanmasin, isterse Allah verdigi gibi alir...

Sorunuzu gelince. 5ve alti gebe degildir. Degeriniz 4 olsaydi yukselebilir derdim. Insallah da yukselir. Son iliski 15 ekimmis. Spermler maksimum 5 gun yasar. Yani bi ihtimal 20ekime kadar etkililer. Diyelim 20ekimde yumurtaniz catladi döllendi. O zamandan bu zamana yani dun icin diyrm 14 gun gecmis. 14.gunde yapilan kan testi de en az 50-60 gibi birsey cikardi. Hatta daha da fazlasi. O nedenle muhtemelen suan gebe degilsiniz.
adet oldum ve rahatladım:) desteğiniz için teşekkürler. Bu ay kısmet olur inşallah

merak etmeyin olur insallah başkalarina karşı eşini ve kendini övme gereği duyanlar genelde problemi olan insanlardir .Allah herkese huzur mutluluk bebek versin sizede

Back
X