GEBELİK HAZIRLIĞI???

Jeteste6

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
86
47
8
29
Kızlar önümüzdeki ağustostan sonra korunmayı bırakacağız. Bende pko var ancak doktorum kiloyla alakalı hormonlarında hiçbir sıkıntı yok fsh amh lh hepsi normal dedi. Kilo vermeye başladım 9 kilo kadar verdim. her ay regl görüyorum gecikmelide olsa.
Bu süreçte ekstra ne yapsam iyi olur. Bazıları macun tarzı , polinos alfa tarzı vitaminler kullanmış. Önerileriniz varsa çok açığımm teşekkürlerr

Onun dışında kadın doğum doktoruna gidin ama iyi bir doktor olsun. Ultrasonla rahminize yumurtalıklarınıza tekrar bakılsın. Ve dahiliyede detaylı bir kan testi verin, gebelik planladığınızı söyleyin. Tiroit, kan değerleri, vitamin ve mineral değerleriniz mutlaka bakılsın. En önemlisi de pıhtılaşma var mı yok mu ona baktırın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur Allah bir an önce bebiş nasip eder

Onun dışında kadın doğum doktoruna gidin ama iyi bir doktor olsun. Ultrasonla rahminize yumurtalıklarınıza tekrar bakılsın. Ve dahiliyede detaylı bir kan testi verin, gebelik planladığınızı söyleyin. Tiroit, kan değerleri, vitamin ve mineral değerleriniz mutlaka bakılsın. En önemlisi de pıhtılaşma var mı yok mu ona baktırın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur Allah bir an önce bebiş nasip eder
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.. hepsini aklıma not ettim 😇

Back
X