Gebelik Hemoroid Alternatif Çözümler

NurellaSS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
6
0
1
38
Merhaba kızlar, 18+3 günlük gebeyim. Daha önce de zaman zaman hemoroid problemim oluyordu sürekli beslenme düzenime dikkat ediyorum bu sebeple.Fakat 3-4gün öönce bu problem yine baş gösterdi, basur memesi şişti ve kanıyor, genel cerrahi proctoglyvenol krem dışında bişey veremiyor. Onun dışında duphalac kullanıyorum kadın doğum tavsiyesi ile. Sabahları incir kayısı falan yiyorum, bunun dışında alternatif çözümü olan var mı? Doğum gerçekleşene kadar böyle geçecek diyip beni korkuttular, ne yapacağım bilmiyorum.Bu aşamada operasyon falan da önerilmez herhalde? Normal doğumunsırf bu yüzden düşünmüyorum? Sezeryan isteğimi belirteceğim umarım doktorum da onay verir. Ama bu aşamada nasıl çözebilirim önelerinizi bekliyorum.Kaç gündür hayattan bezdim şu ağrı acı yüzünden:(

Bir arkadaşıma hemoroidin durumu ağır olduğu için, (tromboze ve şişmiş) normal doğumu önermemişler. Tabi ki buna doktor karar verecek ama korkutucu bir süreç, çünkü lanet hastalık yüzünden şuan hamileliğin tadını çıkaramıyor doğum va nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum malesef

Bir arkadaşıma hemoroidin durumu ağır olduğu için, (tromboze ve şişmiş) normal doğumu önermemişler. Tabi ki buna doktor karar verecek ama korkutucu bir süreç, çünkü lanet hastalık yüzünden şuan hamileliğin tadını çıkaramıyor doğum va nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum malesef
Bendede hemoroid var bende beter haldeyim maalesef ama normal doğum yapmak istiyordum üzüldüm su an umarım engel olmaz

Bendede hemoroid var bende beter haldeyim maalesef ama normal doğum yapmak istiyordum üzüldüm su an umarım engel olmaz
Doktorunuzun da kararı önemli tabi ki belki normal için bir sıkıntı görmeyecektir. Her hastada da farklı ilerliyor tabi süreç. Allahın izniyle biran önce şu illetren kurtulup sağlıkla alabilsek bebişlerimizi kucağımıza. Acısı, kanaması bezdirdi, totosunun üzerne oturamıyor insan. Psikoloji yerlerde:(

Merhaba bende de ara ara aynı sorunu yaşıyorum. Şahsen pamuğa bir miktar zeytinyağı sürüp o bölgeye koyuyorum ( gece yatarken). Sabaha ya tamamen geçmiş oluyor yada acısı geçiyor. Denemediyseniz şiddetle tavsiye ederim. 25. Haftadan selam 👋

merhaba bende hamilelik oncesi eskiden pirinc kadardi 18 haftamda kiraz kadar oldu simdiyse 24 haftada iki tane kiraz kadar oldu. soktayim ne yapcagimi bilmiyorum. lutfen cozumlerinizi yazar misiniz? dogumdan sonra geriliyor mu??

Back
X