Gebelik hesaplama

tarcin22

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
212
74
13
Kızlar bir şey merak ettim. Benim son adet tarihim 25 haziran. 25 hazirana göre 5 +1 oluyor sanırım. Doktora göre bugün 4+5. Pazartesi kontrol etmişti 4+2 ydi. Neye göre hesapladı acaba anlamadım

Kızlar bir şey merak ettim. Benim son adet tarihim 25 haziran. 25 hazirana göre 5 +1 oluyor sanırım. Doktora göre bugün 4+5. Pazartesi kontrol etmişti 4+2 ydi. Neye göre hesapladı acaba anlamadım
Ölçülere göre genel geçer rakamlar söyler
Gebelik zaten son güne kadar değişiyor
Bebek bazen 1 hafta geriden 3 hafta önden gidebilir
Normal yani

Sizinle aynı tarihlerimiz ama ben transfer oldum 15 Temmuz da beta değerleriniz kaçtı acaba

Sizinle aynı tarihlerimiz ama ben transfer oldum 15 Temmuz da beta değerleriniz kaçtı acaba
Ben 61.5 ile öğrendim 17 temmuzda. 19 temmuz 119.5 22 temmuz 162.02. 24 temmuz 335 . En son 26 temmuzda verdim 951.51 di iki gün sonra doktor keseyi görmüştü kana falan bakmadı hiç bir daha canım senin nasıl

Ben 61.5 ile öğrendim 17 temmuzda. 19 temmuz 119.5 22 temmuz 162.02. 24 temmuz 335 . En son 26 temmuzda verdim 951.51 di iki gün sonra doktor keseyi görmüştü kana falan bakmadı hiç bir daha canım senin nasıl
Bugün transferin 20. Günü 2097 çıktı betam kese için gidicez ama çok korkuyorum iki günde artışlar iki kat değil az artış gösteriyor.

Büyük ihtimal sağlıkla ilerlerse benimki sizinle aynı dönem olacağız 💕

İnşallah sağlıkla ilerler canım benim de bir değerim yavaş yükselmişti doktor gelişmiyor olabilir dedi ama ondan sonra çok iyi ilerledi şaşırdık hiç üzülme 🥰🙏🏻 Rabbım hepimize güzel haberler aldırsın
Amin canım inşallah 💕kalp atışlarını görmeden rahatlayamayacağım sanırım rabbim bekleyen herkesi sevindirsin

Amin canım inşallah 💕kalp atışlarını görmeden rahatlayamayacağım sanırım rabbim bekleyen herkesi sevindirsin
Evet ben de zor bekliyorum 2 hafta sonra çağırmıştı sanki geçmiyor günler 😂🥹 kalp atışını duysak rahatlayacağız dediğin gibi. Senin belirtilerin var mı şu an

Evet ben de zor bekliyorum 2 hafta sonra çağırmıştı sanki geçmiyor günler 😂🥹 kalp atışını duysak rahatlayacağız dediğin gibi. Senin belirtilerin var mı şu an
Göğüslerde hassasiyet başladı bir kaç gündür, birde arada karın ağrısı yaşıyorum ama çok ilaç kullanıyorum onlar etkili olabilir karın ağrısına birde çok uykum geliyor arada kalkınca başım dönüyor, Yemekte çok yiyen biri değilim az az sık sık yemeye çalışıyorum genelde protein ağırlıklı genel olarak

Back
X