gebelik hesaplama

• Konu Sahibi Konu Sahibi oz81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oz81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
381
31
123
arkadaşlar internetten hesaplamalara göre 5+3 haftalık çıkıyor ama dr a 4 haftalık olduğunu söyledi bu normal midir sizce?

arkadaşlar internetten hesaplamalara göre 5+3 haftalık çıkıyor ama dr a 4 haftalık olduğunu söyledi bu normal midir sizce?

evet genelde böyle olabiliyor geç döllenme olmuş olabilir .

benimde gittiğimde netten hesaplamalara göre 6+4 tü doktorum tam 6 dedi.yani merak etme

teşekkürler arkadaşlar geçen sene boş gebelik geçirdim aynısı olucak diye çok korkuyorum da ondan telaş yaptım

teşekkürler arkadaşlar geçen sene boş gebelik geçirdim aynısı olucak diye çok korkuyorum da ondan telaş yaptım

hiç telaş yapmana gerek yok çünkü o saece o gebeliği kapsayan bir durum genetik kalıtsal bi problem olmadığı sürece tekrarlamaz .çok stres te yapma bebişe zarar :) ben düşük yaptım 1-5 ay sonra hamile kaldım insan ister istemez içinden geçiyor bişeyler ama oluruna bırak bide ben bebeğimi YÜCE RABBİME EMANET ETTİM O KORUYOR artık ilk zamanlardaki evham yok içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…