Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar adetim geceli bugün 8 . Gün 4 gün geçtiğinde idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi negatif çıktı ama hala adet olmadım bi fikri olan varmi sizce sıkıntı neşir
Doktor da aynısı söyledi rahim genişlemiş bi test daha yap olmazsa adet söktürücü yapalım dedi hormon kana gecmedimi ki diye de düşünüyorum açıkçası olsa çok mutlu olurum :)
Doktor da aynısı söyledi rahim genişlemiş bi test daha yap olmazsa adet söktürücü yapalım dedi hormon kana gecmedimi ki diye de düşünüyorum açıkçası olsa çok mutlu olurum :)[/konu eski ama sonuç ne oldu?