gebelik için 9 adet test siz nerde yaptırdınız ssk da sorun yasarmıyım

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar 9 haftalık hamileyım özel hastanede bir doktora gidiyorum benden 9 adet test istedi kan vs.. aynı hastanede 250 tl yapılıyor kızılaya sordum 150 ssk veya devlette hiç parasız sizce nerde yaptırsam sizce kanımı sskda bekletirlermi yanlş bir sonuç falan çıkarmı....korkuyorum çnkü ssk da hastalara pek insan muamelesi yapılmıyor.sizler nerede yaptırdınız ..versem 150 yaptrsammı yoksa hiç parasız ssk mı...fikirlerınız benim için çok önemli çnkü içimizde deneyimli olanlarımız var.tşkler..

ayda bir kez gidiyorum devlet hastanesine, dahiliyeden numara alıyorum, rutin gebelik testlerim için geldim diyorum. idrar tahlilinden hormonlara kadar her şeye bakılıyor. bedeli de sadece devletin aldığı 8 lira o da ilaç falan alırken eczaneye ödeniyor. neden sorun çıksın ki? aksine o test kitleri ve makinelerin en iyisi devlet hastanelerinde varmış çünkü cihazlar pahalı. ayrıca 150 lirayı özel hastaneye vereceğime bebeğime bir şeyler alırım.

ne diye özele para verceksin canım ya bendede istediler o ilk zamandaki testleri hepsni devlette yaptırıdım kanını bekletme falan sanmam öle bisey olsun için rahat olsun git yaptır devlette

sabah 8.30'da verdiğim kanın,idrarın sonucu 11.30'da hastanenin internet adresindeydi. hastaneden yarın gel al sonucu demişlerdi oysa. neden bekletsinler ki. özelde çok para verince daha iyi yapılsa özel hastane skandalları yaşanmazdı.

benden istedikleri kan testi tam idrar açlık şeker vs.. bende siz öyle diyince randevu aldım ssk dan gidip yaptırcam orda ne diye milleti zengin edeyim yavruma yeni bişiler alırım mis gibi haklsınız kızlar..

bende aynı şekilde özel muayahaneye gidiyorum testlerimin hepsini devlette yaptırdım dha sonraki aylık testlerimide aynı şekilde devlette yaptırdım aynı gün sonuçları internetten görebildim.çok memnum kaldım.boşuna paranı harcama bence devlete yaptır.

Back
X