Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam. Eczaneden ovülasyon testi diye bir test var ondan 10 tane alırsan yumurtlama gününü takip etmeni kolaylaştırır. Her gün aynı saatte o testi yap üstüne yaptığın günü saati not et. İkinci çizginin en koyu olduğu gün ve sonraki 2 3 gün birliktelik yaşarsan ihtimal çok artıyor. Başka bi şey sormak istersen yardımcı olurum. Bu arada düzenin örneğin 28 günse 14.güne denk geliyor genelde yumurtlama günü :)Selam kızlar yaklaşık 1 senedir gebelik planlıyoruz ama henüz nasip olmadı. Adetten kaç gün sonra ilişki yapılması gerekiyor yani belli bir günü var mı yumurtalama zamani falan Rica etsem bilgilendirir misiniz..
Ha bu arada testi yapmaya adetten bir hafta sonra başlayabilirsinSelam. Eczaneden ovülasyon testi diye bir test var ondan 10 tane alırsan yumurtlama gününü takip etmeni kolaylaştırır. Her gün aynı saatte o testi yap üstüne yaptığın günü saati not et. İkinci çizginin en koyu olduğu gün ve sonraki 2 3 gün birliktelik yaşarsan ihtimal çok artıyor. Başka bi şey sormak istersen yardımcı olurum. Bu arada düzenin örneğin 28 günse 14.güne denk geliyor genelde yumurtlama günü :)
Peki bidee vitamin vs hakkında bilgin var mı gebeliği kolaylaştıran ezcaneden alabilecegim :)Selam. Eczaneden ovülasyon testi diye bir test var ondan 10 tane alırsan yumurtlama gününü takip etmeni kolaylaştırır. Her gün aynı saatte o testi yap üstüne yaptığın günü saati not et. İkinci çizginin en koyu olduğu gün ve sonraki 2 3 gün birliktelik yaşarsan ihtimal çok artıyor. Başka bi şey sormak istersen yardımcı olurum. Bu arada düzenin örneğin 28 günse 14.güne denk geliyor genelde yumurtlama günü :)
Gebeliği kolaylaştıran bi vitamin malesef yok, folik asit için bunu söylüyorlar ama yanlış bilgi. Folik asit olası gebeliğin sağlıklı geçmesine destek oluyor. Ama kadın doğum gidip bir eksiğiniz var mı kanda ona baktırabilirsiniz. Bu arada folik asiti hamile kalmayı düşündüğünüz günden itibaren kullanmaya başlayın diyorlar hiçbir zararı yok hatta saça, cilde iyi geliyor aynı zamanda gebeliğe hazırlıyor vücudu :) bir de omega 3 kullanıyorum ben yanındaPeki bidee vitamin vs hakkında bilgin var mı gebeliği kolaylaştıran ezcaneden alabilecegim :)
Gittimmm defalarca bı sıkıntı olmadığını söyleyip duruyorlar Hatay'da yaşıyoruz burda Dr o kadar az ki şuan olan da hiç ilgilenmiyor kendi kendimize çare arıyoruz her bölümde aynı.. kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum artık :)Gebeliği kolaylaştıran bi vitamin malesef yok, folik asit için bunu söylüyorlar ama yanlış bilgi. Folik asit olası gebeliğin sağlıklı geçmesine destek oluyor. Ama kadın doğum gidip bir eksiğiniz var mı kanda ona baktırabilirsiniz. Bu arada folik asiti hamile kalmayı düşündüğünüz günden itibaren kullanmaya başlayın diyorlar hiçbir zararı yok hatta saça, cilde iyi geliyor aynı zamanda gebeliğe hazırlıyor vücudu :) bir de omega 3 kullanıyorum ben yanında
İnşallah canım teşekkür ederimHer ay birumut bizim için kendini hirpalama testlerle bi kan tahlili ver bakalım gönlündeki olur inşallah![]()