Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
[/TABLE]merhaba kızlar aylar oncesinden gelmistim bir kac hafta girdim sonra giremedim bir daha 1 aylık hamileydim ozamanlar şimdi 6 ay oldu. allaha şükür. herkese çakşır otunu önermiştim merak ettim kullannan ve sonuç alan varmı?
çakşır otu ile mi hamile kaldınız siz ve ne kadardır istiyordunuz Rabbim tamamına erdirsin inşş. bende duydum faydalarını ama tam bilmiyorum anlatır mısınız???
bir yıl olmadı sonra çaksır otunu denedim onun mu faydası olsu bilmiyorum ama hamile kaldım. sadece geblige degil vucut saglıgınada cok faydası var. aktardan aldım kaynatıp süzdüm buzdolabına koydum. her gün sabah akşam balla karıştırıp verdim eşime. sperm sayısını arttıyormuş. birde eşim dinçlik verdiğini söylüyor. işte daha dinamik oluyormuş içince. burada soylemiştim. kullanıpta sonuç alan var mı merak ettim.
çakşır otu ile mi hamile kaldınız siz ve ne kadardır istiyordunuz Rabbim tamamına erdirsin inşş. bende duydum faydalarını ama tam bilmiyorum anlatır mısınız???