Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk fikri bir kere aklınıza girdiyse geçmiş olsun bu duyguyu atmak mümkün değil, en azından bende bu böyle oldu
Buradaki forumlarda gebe kalma sürecine ilişkin bir çok konu var ve benim de yaşadığım şekilde malesef gebe kalmak isteyince hemen gebe kalınamayabiliyor. Gerekli kontrolleri yaptırıp en azından müdahale edilmesi gereken bir durum var ise bu süreçte bunları halledebilirsiniz. Yoksa ve nasipte varsa da olur Allah’ın izniyle.
Kuzucum kuzucummm Allahım hepimizin kucağını kalbini doldursun hayırlı evlatlarla inşallah, bende sağlık açısından hiçbişey yaptırmadım aslında benimkide yanlış sadece smir testi sanırım onu yaptırdım ilk evlendiğimde sonra bi 3ayfolik asit verdi onu kullandım bıraktım antidepresanla beraber olmadı elektriklenme yaptı yada ben öyle hissettim bilmiyorum, şimdide diyorum beim ailemde eşiminde paramparça doğru bi karar mı veriyoruz ama illaki nasipse oluyo bi süre sonra ama biraz daha mı bekllemek hayırlısı erkenden yapıp büyütmek alışmak mı bilemiyoummmmÇocuk fikri bir kere aklınıza girdiyse geçmiş olsun bu duyguyu atmak mümkün değil, en azından bende bu böyle oldu
Buradaki forumlarda gebe kalma sürecine ilişkin bir çok konu var ve benim de yaşadığım şekilde malesef gebe kalmak isteyince hemen gebe kalınamayabiliyor. Gerekli kontrolleri yaptırıp en azından müdahale edilmesi gereken bir durum var ise bu süreçte bunları halledebilirsiniz. Yoksa ve nasipte varsa da olur Allah’ın izniyle.
Karar sizin tabiki ama siz parçalanmış ailelerin çocuklarının kendi evlatlarının kıymetini bilip onu daha iyi yetiştirmek için çabalayacağı ihtimaline inanıyorum ben sizin içinKuzucum kuzucummm Allahım hepimizin kucağını kalbini doldursun hayırlı evlatlarla inşallah, bende sağlık açısından hiçbişey yaptırmadım aslında benimkide yanlış sadece smir testi sanırım onu yaptırdım ilk evlendiğimde sonra bi 3ayfolik asit verdi onu kullandım bıraktım antidepresanla beraber olmadı elektriklenme yaptı yada ben öyle hissettim bilmiyorum, şimdide diyorum beim ailemde eşiminde paramparça doğru bi karar mı veriyoruz ama illaki nasipse oluyo bi süre sonra ama biraz daha mı bekllemek hayırlısı erkenden yapıp büyütmek alışmak mı bilemiyoummmm
Aynı sorgulamalara bende giriyorumMerhaba, 1,5 yıllık evliyiz ancak üniversite dönemi ve sonrasında 5 sene beraber kaldık, ben bir çocuk için evlilik otursun kafalarına çok aldırış eden biri değilim çünkü insanız hergün yeni bir huyumuz suyumuz çıkabilir karakter değişikliği gösterebiliriz birazda kaderci bi insanım herşeyin önüne geçemeyiz sonuçta tabiki öncesinde önlem alınmalı ancak olacağa da çare yok. Eşimde bende çalışıyoruz benim şartlarım hatta bir tık daha iyi ona göre özel bi şirkette müşteri temsilcisiyim gebelik durumunda vardiyam iznim sabitleniyor aynı zamanda, benim korkularım paradan ziyade yapabilir miyiz acaba yönünde, doğum yapan arkadaşlarım var çocuğu olan büyütmüş olanlarda var bu arada yaşımız küçük ama anne babalarımız ayrı ikimizinde o yüzden hayata biraz erken atıldık herşeyide beraber yaptık benim önce ona sonra kendime inancım var ebeveyn olma açısından ama o kadar aklımı karıştırıyolar ki hep arada kalıyorum , ilk defa 2 aydır korunmuyoruz ama olsa naparım diyede düşünmüyo değilim. Siz bu konuda nasıl düşünüyosunuz merak ediyorumm
Hep aslında toplum baskısı yüzünden böyle düşüncelere kapılıyoruz halbuki geçi erkeni yaşı olmamalı hiçbişeyn ama eskiden süregelen düşünce davranışlar biz ne kadar ileri çağlarda da olsak açık görüşlüde olsak aradaki o jenerasyonun tavrını devam ettiriyoruz, evlenmeden öncede evlen görürsün günücüler yüzünden korkmuştum bal kaymakmış evlilik ki aynı evde yaşamama rağmen senelerce bunun tadı başkaymış, arada bir deli kavgalar etmemize rağmen söylüyorum bunu :) kendi içimizde bastırıyoruz işte bazı isteklerimizi böyle düşünceler yüzünden, nasip kısmet inşallah mutlu yuvalarımız tosun tosun bebeklerimiz olur :)Aynı sorgulamalara bende giriyorum
Korunmayı bırakmadım
Hatta yumurtlama GUnlerinde de ilişki yaşamıyorum korkudan .
Biz evleneli 2.5 yıl oldu
Bakalım ne cevaplar gelecek
Benim naçizane tavsiyem ben 28 Bucuk yasimdayim şimdi de yapsam Sonra da yapsam küçük anne olmayacağım bişey değişmeyecek zamanlamada
Senin yaş 25 altiysa evet yap derimküçükken anne ol
Çok tatlısııııın inşallah inşallahKarar sizin tabiki ama siz parçalanmış ailelerin çocuklarının kendi evlatlarının kıymetini bilip onu daha iyi yetiştirmek için çabalayacağı ihtimaline inanıyorum ben sizin için
Allah doğru kararlar almayı nasip etsinz
Yok yok toplumdan süregelen biseyle alakası yok benim dusunceminHep aslında toplum baskısı yüzünden böyle düşüncelere kapılıyoruz halbuki geçi erkeni yaşı olmamalı hiçbişeyn ama eskiden süregelen düşünce davranışlar biz ne kadar ileri çağlarda da olsak açık görüşlüde olsak aradaki o jenerasyonun tavrını devam ettiriyoruz, evlenmeden öncede evlen görürsün günücüler yüzünden korkmuştum bal kaymakmış evlilik ki aynı evde yaşamama rağmen senelerce bunun tadı başkaymış, arada bir deli kavgalar etmemize rağmen söylüyorum bunu :) kendi içimizde bastırıyoruz işte bazı isteklerimizi böyle düşünceler yüzünden, nasip kısmet inşallah mutlu yuvalarımız tosun tosun bebeklerimiz olur :)
İnsanın içine o his geliyor. Bir anda bebeğim mi olsa diye böyle içimde tıkırdılar olmuştu.Merhaba, 1,5 yıllık evliyiz ancak üniversite dönemi ve sonrasında 5 sene beraber kaldık, ben bir çocuk için evlilik otursun kafalarına çok aldırış eden biri değilim çünkü insanız hergün yeni bir huyumuz suyumuz çıkabilir karakter değişikliği gösterebiliriz birazda kaderci bi insanım herşeyin önüne geçemeyiz sonuçta tabiki öncesinde önlem alınmalı ancak olacağa da çare yok. Eşimde bende çalışıyoruz benim şartlarım hatta bir tık daha iyi ona göre özel bi şirkette müşteri temsilcisiyim gebelik durumunda vardiyam iznim sabitleniyor aynı zamanda, benim korkularım paradan ziyade yapabilir miyiz acaba yönünde, doğum yapan arkadaşlarım var çocuğu olan büyütmüş olanlarda var bu arada yaşımız küçük ama anne babalarımız ayrı ikimizinde o yüzden hayata biraz erken atıldık herşeyide beraber yaptık benim önce ona sonra kendime inancım var ebeveyn olma açısından ama o kadar aklımı karıştırıyolar ki hep arada kalıyorum , ilk defa 2 aydır korunmuyoruz ama olsa naparım diyede düşünmüyo değilim. Siz bu konuda nasıl düşünüyosunuz merak ediyorumm
Aaah ah bizim anneler yapmış zamanında onu, bizdeki tren biraccık kaçmış kediliciğimYok yok toplumdan süregelen biseyle alakası yok benim dusuncemin
çocuğum universitedeyken Bende 40yasinda gencecik bı anne Olmayi isterdim hayalen
Ona dayanarak söylüyorum ben![]()
Geçti bihterim borun pazariAaah ah bizim anneler yapmış zamanında onu, bizdeki tren biraccık kaçmış kediliciğim![]()
Ne güzel yazmışsınız hemen okiiiicamİnsanın içine o his geliyor. Bir anda bebeğim mi olsa diye böyle içimde tıkırdılar olmuştu.
Her insan küçüğü büyür. Onunla o kadar çok şey öğreneceksin ki. Hayat dopdolu oluyor bir anda.
Birini hiç görmeden sevmek bu. İçinde hissetmek. Sonra tanışmak. Harika bir duygu ya.
Kırmızı odada diyor ya kadının biri ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim diye. Şüphesiz dolu dolu bir sevgi.
Beş sevgi dili
Çocuk sevgiyle büyür
Bunun gibi kitapları okuyup siz işin neresindesiniz farkedebilirsiniz.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada kaderi ömrü güzel olsun, bi ara çok takmıştım olsun olsun diye negatif oldu tabiki şimdide akışına bıraktım sürpriz olcak gibime geliyo bakalım hayırlısı :)Birbirinizden eminseniz, işiniz kariyeriniz oturduysa düşünün bence. Neden erteliyorsunuz ki:) ters giden hiçbişey yok hayatınızda. Maşallah size.
Yapabilir miyim diye düşünüyosanız da boşuna endişeye kapılmayın hiç. Dünya varlığından itibaren herkes durmadan ürüyor.en zayıfından, en acizinden en enerjiğine en tuttuğunu koparanına kadar. Hepsi de bir şekilde üstesinden geliyor. Alışırsınız merak etmeyin. Tek yapmanız gereken ben bu cocugu gerçekten istiyor muyum? Sorunuzun cevabını kendi içinize sormanız. Ve dürüst cevap vermeniz. Sonrası kendiliğinden gelir
![]()
Yaaa 1 buçuk yaşcık cok değil bebişGeçti bihterim borun pazarieşeğimi nigdeye sürüyorum ben artık
Gerçi sen benden tazeydin ya![]()
Çokkk teşekkür ederimmm çok aminnAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada kaderi ömrü güzel olsun, bi ara çok takmıştım olsun olsun diye negatif oldu tabiki şimdide akışına bıraktım sürpriz olcak gibime geliyo bakalım hayırlısı :)
Ben de 28 buçuk yaşımdayımKorunmayı bırakmadım
Hatta yumurtlama GUnlerinde de ilişki yaşamıyorum korkudan .
Biz evleneli 2.5 yıl oldu
Bakalım ne cevaplar gelecek
Benim naçizane tavsiyem ben 28 Bucuk yasimdayim şimdi de yapsam Sonra da yapsam küçük anne olmayacağım bişey değişmeyecek zamanlamada
Senin yaş 25 altiysa evet yap derimküçükken anne ol
Zaten deneyecek olursam bu anca birilerinin iteklemesiyle olacak gibiYaaa 1 buçuk yaşcık cok değil bebiş
Sen de daha 30 bile değilmişsin bak:)) dene bence![]()
En doğru zamanda gelsin annesiBen de 28 buçuk yaşımdayım
Deli gibi anne olmak istiyorum, Mayıs ayında bir düşüğüm var kalp durması sonucu ondan sonraki 6 aydır bekliyoruz kısmet olmadı![]()
Eskiden öyleymiş canım ama artık kazıma kürtaj yerine vakumlu kürtaj yapıyorlar eskisi kadar zarar vermiyor bu durum rahme, ilk adetten sonra da denemeye başlıyorsun. Hatta hiç adet görmeden hamile kalan arkadaşlar oldu burda :)En doğru zamanda gelsin annesirahmin yeni yeni toparlar 6 ayda diye biliyorum, olmamışsa altı aydır ondandır