GEBELİK İÇİN İDRAR TESTİ

Bazı testlerde kuruma çizgisi denen şey oluyor. Olsaydı gayet koyu bir 2.çizginiz olurdu. Forumda pozitif gebelik testleriyle ilgili bi konu var. Çok örnekler var o konuyu incelemeni oneririm.

Bazı testlerde kuruma çizgisi denen şey oluyor. Olsaydı gayet koyu bir 2.çizginiz olurdu. Forumda pozitif gebelik testleriyle ilgili bi konu var. Çok örnekler var o konuyu incelemeni oneririm.
çok teşekkür ederim konuya cevap verdiğiniz için, sevgilimle ayrıldık hani biraz ürküyorum da açıkcası. siz görebiliyor musunuz peki bir çizgi?

çok teşekkür ederim konuya cevap verdiğiniz için, sevgilimle ayrıldık hani biraz ürküyorum da açıkcası. siz görebiliyor musunuz peki bir çizgi?
Hayır. Testte numuneyi damlattiğin noktadan idrar yayılmaya başlıyor uç noktaya kadar kece gibi kısımda emiliyor c cizgisi hemen koyulaşıyor test geçerliyse t ise bazen o ıslaklıkla yeri belli oluyor sadece. Gördüğünü sandığın şey yok. Ovulasyondan 10 gun sonra zaten 2. Çizgi belirmeye başlar genelde.

Adet olmuşsunuz işte neyden korkuyorsunuz ki testler de negatif.
Kimyasal gebelik öyle birşey değil. Kimyasal gebelikte gayet pozitif çıkar testler hatta kanda bile çıkar ama değerin artacağına git gide düşer kimyasal gebelik budur.
Üstüne görme de böyle sancılı parçalı kanama ile olmaz. Parçasız ve normale göre az kanama ile olur.

Adet olmuşsunuz işte neyden korkuyorsunuz ki testler de negatif.
Kimyasal gebelik öyle birşey değil. Kimyasal gebelikte gayet pozitif çıkar testler hatta kanda bile çıkar ama değerin artacağına git gide düşer kimyasal gebelik budur.
Üstüne görme de böyle sancılı parçalı kanama ile olmaz. Parçasız ve normale göre az kanama ile olur.
inanın 1 aydır internette yazılan çizilen her konuyu,başlığı,yorumu okuduğum için böyle panik halindeyim. kusuruma bakmayın, bir hata yaptım ve başıma ilk kez geldiği için endişeliyim. yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻

inanın 1 aydır internette yazılan çizilen her konuyu,başlığı,yorumu okuduğum için böyle panik halindeyim. kusuruma bakmayın, bir hata yaptım ve başıma ilk kez geldiği için endişeliyim. yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻
Bu korkuyu yaşamaya değer mi? Ya uzak dur ya da çift bariyer yöntemi kullan. Yani hem doğum kontrol hapı (ama düzenli içmelisin) hem de kondom.

Öncelikle Merhaba bu sitede yeniyim, olabildiğince yardımcı olmaya çalışırsanız çok mutlu olurum. Ben ovülasyon dönemimde sevgilimle birliktelik yaşadım. Daha sonrasında bir birliktelik meydana gelmedi. Adet tarihim 3 gün gecikti ama 3 gün sonra adet oldum fakat gayet sancılı,kıvrandırıcı ve bol kanamalı geçti. Her zaman ki adetimin üstündeydi ama asla altında bir kanama yoktu. Adet oldum 5 gün boyunca sonra bitti ama üstüne görme olabileceğini öğrendim kafam çok karıştı. Adetim bittikten 3 gün sonra (tırnağımda oje olmayan fotoğraf) idrar testi yaptım tamamen koşullara uygun bir şekilde. Çizgiyi göremedim ama baktıkça görüyor gibi oldum daha da şüphelendim. 1. testten 4 gün sonra yani bugün tekrar, (tırnağımın ojeli olduğu diğer iki test) hem erken gebelik testi hem de normal idrar testi yaptım. ikisinde de bariz bir şey yok lakin baktıkça çok az da olsa görüyor gibiyim. elimin görünmediği fotoğraflar ise testlerin üzerinden 13-14 saat geçmiş hali. internette çok şey okudum kafam iyice bulandı. hani kimyasal bir gebelikte olabilir ama gebe olduğumu düşünmüyorum şu anda çünkü ilişki üzerinden 28 gün geçti yani bu kadar soluk bir çizgi çıkamaz diye düşünüyorum. bu önümüzdeki 3 gün ovülasyon günlerim, bugün sancı şeklinde ağrılarım da vardı iyice korktum. umarım yoktur öyle bir şey lütfen yardımcı olun, teşekkür ederim şimdiden..
görüşlerinizi bekliyorum 🙏

Back
X