Öncelikle Merhaba bu sitede yeniyim, olabildiğince yardımcı olmaya çalışırsanız çok mutlu olurum. Ben ovülasyon dönemimde sevgilimle birliktelik yaşadım. Daha sonrasında bir birliktelik meydana gelmedi. Adet tarihim 3 gün gecikti ama 3 gün sonra adet oldum fakat gayet sancılı,kıvrandırıcı ve bol kanamalı geçti. Her zaman ki adetimin üstündeydi ama asla altında bir kanama yoktu. Adet oldum 5 gün boyunca sonra bitti ama üstüne görme olabileceğini öğrendim kafam çok karıştı. Adetim bittikten 3 gün sonra (tırnağımda oje olmayan fotoğraf) idrar testi yaptım tamamen koşullara uygun bir şekilde. Çizgiyi göremedim ama baktıkça görüyor gibi oldum daha da şüphelendim. 1. testten 4 gün sonra yani bugün tekrar, (tırnağımın ojeli olduğu diğer iki test) hem erken gebelik testi hem de normal idrar testi yaptım. ikisinde de bariz bir şey yok lakin baktıkça çok az da olsa görüyor gibiyim. elimin görünmediği fotoğraflar ise testlerin üzerinden 13-14 saat geçmiş hali. internette çok şey okudum kafam iyice bulandı. hani kimyasal bir gebelikte olabilir ama gebe olduğumu düşünmüyorum şu anda çünkü ilişki üzerinden 28 gün geçti yani bu kadar soluk bir çizgi çıkamaz diye düşünüyorum. bu önümüzdeki 3 gün ovülasyon günlerim, bugün sancı şeklinde ağrılarım da vardı iyice korktum. umarım yoktur öyle bir şey lütfen yardımcı olun, teşekkür ederim şimdiden..