Bende öyle yapayım bari bu ay bunu kullanayım her ay bunu alamam çok pahalı daha uygun fiyatlı olanlara da bakayımhayır kesintisiz kullandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle yapayım bari bu ay bunu kullanayım her ay bunu alamam çok pahalı daha uygun fiyatlı olanlara da bakayımhayır kesintisiz kullandım
Belki taşınma olayı kafanı başka yönde dağıtır burda tam taşınırken hamile kalan bikaç kişi okumuştumDünyanın en zor şeyinin hamile kalmak olacağını aklımın ucundan bile geçirmezdim. 64 kiloydum 61 e düştüm. Günlük yürüyüş yapıyorum. Stresim var o da taşınma sürecimiz var başka şehire gideceğiz onu engelleyemiyorum işte
İnşallah öyle olur Rabbim tez vakitte nasip etsinBelki taşınma olayı kafanı başka yönde dağıtır burda tam taşınırken hamile kalan bikaç kişi okumuştum![]()
benim kullandığım 750 tlydi diye hatırlıyorumBende öyle yapayım bari bu ay bunu kullanayım her ay bunu alamam çok pahalı daha uygun fiyatlı olanlara da bakayım
Ben 2880 e aldımbenim kullandığım 750 tlydi diye hatırlıyorum
Fotoğrafı var mı sizinkininbenim kullandığım 750 tlydi diye hatırlıyorum
buFotoğrafı var mı sizinkinin
Bir sonrakine bunu alayım bende her ay 2880 biraz zor verebilirim. İnşallah gerek kalmaz da
Canım hangisi senin aldığınBenim bu aldığımda da öyle. O yüzden gidip bunu tercih ettim inşallah bende de etkili olur. 3 ay sonunda mı oldu sizin
Foliborn canım baya pahalı ama artık başka çarem kalmadıCanım hangisi senin aldığın
Evet gerçekten pahalıFoliborn canım baya pahalı ama artık başka çarem kalmadı
İnşallah sen ne kadardır uğraşıyorsun canımEvet gerçekten pahalıEmeklerimiz boşa çıkamasın inşallah
10 aydır düşünüyoruz ama 3 ayi boş geçtiİnşallah sen ne kadardır uğraşıyorsun canım
Hsg çekildin mi10 aydır düşünüyoruz ama 3 ayi boş geçti
İnşallah sen ne kadardır uğraşıyorsun canım
Evet çekildiHsg çekildin mi
İnşallah bu ay artık güzel haberler alırızEvet çekildi
İnşallahİnşallah bu ay artık güzel haberler alırız