Gebelik için progestan kullananlar

4yaprakli yoncam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
691
386
103
Merhaba hanımlar gebelik için progestan kullananlar fitil olarak kullanıyorum ağrım sizin yok olmadı gbi geliyor siz ne durumdasınız daha önceki hamilelgimde kullandım hamilede olunca ck kasık ağrılarım vardi galiba olmadı yine

Progestan bayağıdır kullanıyorum
Günde 4 kere fitil olarak atıyorum.belli bi zaman snra ağrı yapyr rahatszlik veriyor.
Fazla kullanimda kabizlik yapiyor gecmeyen bi kabizlik buda karin ağrisi kramp yapyr.Halszlikte yapyr ve uyku halide yapyr progestan.
Bebeğe faydalı ama belli bi zaman snra rahatsz ediyr anneyi

Günde 4 kere fitil olarak atıyorum.belli bi zaman snra ağrı yapyr rahatszlik veriyor.
Fazla kullanimda kabizlik yapiyor gecmeyen bi kabizlik buda karin ağrisi kramp yapyr.Halszlikte yapyr ve uyku halide yapyr progestan.
Gebe değilim tutundum diye verdi sana tutmadı sanki bı tek sıcak basması göğüs hassasligm vr

Hadi insalah gönlüne göre olur hersey
Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim
8 haftalik hamileyim
İnsalah sende emeklerinin karşılığını alırsın

Hadi insalah gönlüne göre olur hersey
Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim
8 haftalik hamileyim
İnsalah sende emeklerinin karşılığını alırsın
İnşallah ya sanada hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah dün ovitrellenin 10.gunuyfu bu gün 11iki günde test yaptım idrar bu gn daha koyu gbi ama bilemedm doktru 15gn yap dedi dayanamadım🙈

Merhaba ben tüpbebek annesiyim. Gebeliği öğrendiğinden beri progestanı sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 kere kullanıyorum. Şimdi doğum için başka bi doktora gidiyorum. Ama kafam karışık. Siz progestanı ne zaman bırakacaksınız doktoruz bişey dedi mi.

Merhaba ben tüpbebek annesiyim. Gebeliği öğrendiğinden beri progestanı sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 kere kullanıyorum. Şimdi doğum için başka bi doktora gidiyorum. Ama kafam karışık. Siz progestanı ne zaman bırakacaksınız doktoruz bişey dedi mi.
12 haftalık olduğumda bırakıcm
Şuan 9 haftalıkım

Back
X