• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik için Takviye

oluroyle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
515
171
18
Kızlar selam doktorum bugün gebelik düşündüğümüz için bir takviye verdi içeriğinde çok fazla şey var ben hiç takviye kullanan biri değilim. Bu tarz takviye kullanıp yan etki yaşayan var mı acaba yan etkiden korkuyorum

Eklentiler

• 1000139530.webp
    1000139530.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar selam doktorum bugün gebelik düşündüğümüz için bir takviye verdi içeriğinde çok fazla şey var ben hiç takviye kullanan biri değilim. Bu tarz takviye kullanıp yan etki yaşayan var mı acaba yan etkiden korkuyorum
Hiçbir şey olmaz tam tersi gebelik için olması gereken takviyeler bunlar canımkorkma

İçerik çok iyi yumurta kalitesi için kullanın mutlaka

Markası nedir acaba paylaşabilir misiniz?

Canım içerik çok iyi markası ne

Icerikteki folik asit aktif formda değil (folat olarak almanız daha iyi). Koenzim Q10 miktarı da çok düşük. Aslında bence ya bu konularla çok ilgilenen başka bir doktora danışın ya da biraz araştırma yapıp sonra chatgpt desteğiyle daha iyi bir kombinasyon alın derim.

Back
X