Gebelik için yardım lütfen

denizaley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
33
5
36
34
Kızlar ne olur yardımcı olursanız sevinirim. Benim adetim 8gün gecikti. Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı Kahverengi ve pembe leke gelmeye. Biraz fazla geliyor. İç çamaşırımı çok kirletmiyor ama peçeteye silince geliyor. Kasıklarda ve belimde ağrı var. Bugün sağlık ocağında kan testi verdim sonucum 4.85 çıktı. Doktor kadın doğum uzmanına yönlerdirdi. Randevu aldım ama bekleyemiyorum. Çok korkuyorum. Hamilemiyim sizce

Değerin çok düşük çıkmış.
Üzmek istemem ama kimyasal olabilir.
Açık renk veya kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir ama çok az olması lazım.dedihin gibi sadece sikince az ise normal.
Ama ihmal etme gerekirse yarın özele git muayene ol.

Yarın özelden randevu aldım. Kasıklarım ağrıyor normalmi

Yarın özelden randevu aldım. Kasıklarım ağrıyor normalmi
İki ihtimalde de kasıkların ağrısı olabilir normal.
Eğer ağrın ve kanaman çok olursa bekleme acile git o zaman düşük olabilir dikkat et.

Son düzenleme:
Geç döllenme olabilir

İstediğiniz bir hamilelikse üzülmeyin ama kimyasal büyük ihtimalle ,çünkü adetten 8 gün sonra çıkan bu sonuç ve kanama var ise . Detaylı olarak doktora gorunmenizde fayda var . Sağlıcakla gebe kalın inşallah

Bende ilk çocukta erken vermiştim 0,3 çıkmıştı ragl den geçtikten 5 gün sonra idrar testi yaptım çıktı adetin 5 gün daha geçsin bidaha ver kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…