Gebelik icin

Elif elmaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
58
4
1
24
Kizlar merhaba bugün doktoruma çocuk istiyoruz dedim herhangi bi sorunum yokmuş bana vitamin verdi bu

Eklentiler

• 20240104_120800.webp
    20240104_120800.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 40
Normalde folik asit öneriyorlar multivitamin vermedi bana doktorum. He tabii multivitamin zararlı bişey değil için herkes içsin de folik asit konusunu bir arastırın

Evet eczaneler satıyor vitamin yani. Bebeğin omurga gelişimini destekliyor o yüzden hamşle kalmadan 3ay onceden kullanılmasını öneriyorlar. Metil folat var ocean marka onu onermişti doktorum bana

Evet eczaneler satıyor vitamin yani. Bebeğin omurga gelişimini destekliyor o yüzden hamşle kalmadan 3ay onceden kullanılmasını öneriyorlar. Metil folat var ocean marka onu onermişti doktorum bana
Teşekkür ediyorum canım kulanacagim
Evet eczaneler satıyor vitamin yani. Bebeğin omurga gelişimini destekliyor o yüzden hamşle kalmadan 3ay onceden kullanılmasını öneriyorlar. Metil folat var ocean marka onu onermişti doktorum

Doktor nasıl folik asit vermemiş onu anlamadım ilk iş onu söylüyorlar kullan diye. Bende folita kullanmıştım.

Kizlar merhaba bugün doktoruma çocuk istiyoruz dedim herhangi bi sorunum yokmuş bana vitamin verdi bu
Yumurta kalitesini artirmak
Peki hem doktorun verdiği ile folik asiti birlikte kullansam sorun olur mu bu arada çok sagolun
Bilemedim folik asitede var omega 3 bence eş deger kulandiginiz vitaminle folik asit bence gerek yok şayet kulanirsanizda eczaciya sorarsiniz

Back
X