Gebeliğe Hazırlık Gebelik ihtimali nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi al canım benim. 6 gün kala ben normal kaset yaptım çıkmadı bir sonraki gün erken gebelik testi aldım silik çıktı senin test gibi. Dün bat tarihimdi kan verdim dün akşam öğrendim bende inşallah seninde hayırlısıyla bebiştir ❤️
Çok sevindim senin adına şimdi çıkacagız bizde daha evdeki işleri birtürlü biteremdimmki bakalım🤗

Malesef 0.100 artacağınıda hiçbirsekilde düşünmüyorum daha

Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü

Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
Zannetmiyorum

Zannetmiyorum derken olsaydı çıkardı mı demek istediniz yoksa çıkmazdı mı
Zevk suyunda az miktarda olsa sperm olabilecegini okumuştum.
Ama anlattıklarına göre çok zor ihtimal gebe olman . Sen gebe kalmak mı istiyorsun peki korunmakmı?
Ve adetlerin düzenli midir normalde 12 günde baya olmuş bence kadın doguma mutlaka gitmelisin ama gebelik oldugunu zannetmiyorum

Dün akşam yine ovulasyon testi yaptım silik bir çizgi bu sabahta gebelik testi yapdım fakat negatif silik çizgi dahi göremedim kuruma çizgisi bile oluşmadı yani .
Kaldı son 8 gün dün gecede ilişki sonrası aşırı derecede kasık ağrım oldu ayağa bile kalkamadım sıcak su torbasıyla sabah ettim.
Bu ağrıdan sonra olan az bir umudum vardı oda yerle bir oldu zaten normal bir agrı degildi çünkü anlamadıgım sey ovulasyon hala pozitiifi gösteriyor hala birşey anlamış degilim bu işten .

Back
X