- Konu Sahibi papatyagibiii
Sizin bat’a kaç gün var peki şuan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın sağlıkla kucagına almayı nasip etsin RabbimEvet gebeyim![]()
Uygulamaya göre 9 günüm kaldıSizin bat’a kaç gün var peki şuan?
Amin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah senin içinde hayırlısı olur .Amin benimde geçen yıl 3 aylık bir düşüğüm var çok üzücü rabbim kimselere yaşatmasın
Erken gebelik testi al canım benim. 6 gün kala ben normal kaset yaptım çıkmadı bir sonraki gün erken gebelik testi aldım silik çıktı senin test gibi. Dün bat tarihimdi kan verdim dün akşam öğrendim bende inşallah seninde hayırlısıyla bebiştirUygulamaya göre 9 günüm kaldı
Çok sevindim senin adına şimdi çıkacagız bizde daha evdeki işleri birtürlü biteremdimmki bakalımErken gebelik testi al canım benim. 6 gün kala ben normal kaset yaptım çıkmadı bir sonraki gün erken gebelik testi aldım silik çıktı senin test gibi. Dün bat tarihimdi kan verdim dün akşam öğrendim bende inşallah seninde hayırlısıyla bebiştir![]()
Bizede güzel haberlerini ver canım benim inşallahÇok sevindim senin adına şimdi çıkacagız bizde daha evdeki işleri birtürlü biteremdimmki bakalım![]()
Allah razı olsun Rabbim nasip etsin inşallahBizede güzel haberlerini ver canım benim inşallah![]()
ZannetmiyorumMerhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
Zannetmiyorum derken olsaydı çıkardı mı demek istediniz yoksa çıkmazdı mıZannetmiyorum
Zevk suyunda az miktarda olsa sperm olabilecegini okumuştum.Zannetmiyorum derken olsaydı çıkardı mı demek istediniz yoksa çıkmazdı mı
Herhangi bir hastanede sadece labaratuvar söylesel test için yeterli oluyor muKan testi verdim 3 saate çıkıyormus