Gebelik ihtimali var mı ?

İyi geceler ,
8 hafta önce ilk kez sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sadece benim üstümde kilotum vardı ama üstüne 2 kez regl oldum ve şimdi reglime 5 gün var . İdrar testi yaptım negatif çıktı . Doktora gittim karından ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan testimde 0.1 çıktı . Hamilelik yok dedi doktor . Ama benim göğüslerim ve karnım şiş . Bağırsaklarımda ağrıyor ishal genel olarak . Sizce bu belirtiler regl öncesi ve stresten dolayı mı ? Yoksa herşeye rağmen gebelik ihtimali var mı ?
Stres ve psikolojik. Dert etmeyin üstelik iki kez adet olmuşsunuz. Ve o kadar test yanılamaz heralde. Bu tıbba hakaret olur. :KK59:

Zaten ayrıldım ve bir daha asla böyle bir işe bulaşmıycam . İnanın o kadar korku ve strese kapıldım ki . Biliyorum hatalıyım ama hangi kul kusursuz ki . İnşallah gebelik yoktur diye gözüme uyku girmiyor .
ya sacmaliyip durma artık lütfen hamile hamile degilsinnnnn!!!!!!

İyi geceler ,
8 hafta önce ilk kez sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sadece benim üstümde kilotum vardı ama üstüne 2 kez regl oldum ve şimdi reglime 5 gün var . İdrar testi yaptım negatif çıktı . Doktora gittim karından ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan testimde 0.1 çıktı . Hamilelik yok dedi doktor . Ama benim göğüslerim ve karnım şiş . Bağırsaklarımda ağrıyor ishal genel olarak . Sizce bu belirtiler regl öncesi ve stresten dolayı mı ? Yoksa herşeye rağmen gebelik ihtimali var mı ?
Şaka mısınız siz?
sürtünme yoluyla ve üstte külot olarak ilişki nasıl oluyor ?
2 kere regl olmussunuz hala hamıle mıyım dıyorsunuz.
ilişki yasayacaksanız birdahakine külodunuzu çıkarın .

Hamilesiniz.

Kendi imkanlarıyla iç çamaşırından rahme giden spermler orda bir şekilde döllenir, 2 ay üzerine görme yaşanır ve siz 12 haftalık hamilesiniz.
Şanslı iseniz önümüzdeki ay cinsiyetini öğrenebilirsiniz.

Merhabalar 2 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum 1 ay korundum bu aralar çok halsizim uyuyorum sürekli ara ara midem bulanıyor belimde çok ağrıyo geçen ay 24 ünde regel oldum hamilemiyim sizce

Arkadaşlar meraba 10 aylık evliyim hiç korunmadık ve hamile olmayı çok istiyorum ama tüm denemelerimize rağmen olmadı.doktora gittik herşey normal dedi bu ay adetim 5 gün geçikti dün evde test yaptım negatif çıktı bıraktım bir kenara akşam yaptım sabah yüzümü yıkarken bir baktım ki ikinci çizgi silik kasıklarımda ağrı var alttan sancım oluyor arada rahimde sizce hamile olabilir miyim test sonucunu da atayım bakarsanız ve böyle çıkıp hamile oldupunu öğrenen varsa cok mutlı olacam

IMG_9129.webp

Back
X