- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
+1Jinekoloğu boşverip psikoloğa gidin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Jinekoloğu boşverip psikoloğa gidin.
Stres ve psikolojik. Dert etmeyin üstelik iki kez adet olmuşsunuz. Ve o kadar test yanılamaz heralde. Bu tıbba hakaret olur.İyi geceler ,
8 hafta önce ilk kez sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sadece benim üstümde kilotum vardı ama üstüne 2 kez regl oldum ve şimdi reglime 5 gün var . İdrar testi yaptım negatif çıktı . Doktora gittim karından ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan testimde 0.1 çıktı . Hamilelik yok dedi doktor . Ama benim göğüslerim ve karnım şiş . Bağırsaklarımda ağrıyor ishal genel olarak . Sizce bu belirtiler regl öncesi ve stresten dolayı mı ? Yoksa herşeye rağmen gebelik ihtimali var mı ?
ya sacmaliyip durma artık lütfen hamile hamile degilsinnnnn!!!!!!Zaten ayrıldım ve bir daha asla böyle bir işe bulaşmıycam . İnanın o kadar korku ve strese kapıldım ki . Biliyorum hatalıyım ama hangi kul kusursuz ki . İnşallah gebelik yoktur diye gözüme uyku girmiyor .
Şaka mısınız siz?İyi geceler ,
8 hafta önce ilk kez sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sadece benim üstümde kilotum vardı ama üstüne 2 kez regl oldum ve şimdi reglime 5 gün var . İdrar testi yaptım negatif çıktı . Doktora gittim karından ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan testimde 0.1 çıktı . Hamilelik yok dedi doktor . Ama benim göğüslerim ve karnım şiş . Bağırsaklarımda ağrıyor ishal genel olarak . Sizce bu belirtiler regl öncesi ve stresten dolayı mı ? Yoksa herşeye rağmen gebelik ihtimali var mı ?
Saglik ocagina gidip kan tahliliyle baktirin. Yaniltmayan en guvenilir tahlildir.Ama ondan iki gün önce gene test yapmıştım günler geçmesine rağmen silik çizgi bile yoktu
Tamam teşekkür ederimmmSaglik ocagina gidip kan tahliliyle baktirin. Yaniltmayan en guvenilir tahlildir.