%70 ihtimalle yok. Gecikme olduğunda beta yükselmiş olur kan testindeCevap verecek olan yok mu
İnsan yine de ümitleniyor böyle olanları duyunca%70 ihtimalle yok. Gecikme olduğunda beta yükselmiş olur kan testinde
İnşallah herşey gönlünüzce olurİnsan yine de ümitleniyor böyle olanları duyunca
Ben oldum da eşim olmadı daha benim amh biraz düşük çıktı geri bütün değerler normal hatta Dr bir kaç kere muayene de yumurtalıkların vs çok iyi durumda kalırsın dedi ama olmadıgeç döllenme olmuştur belki dicem ama reglin düzenliyse olmaz sıcaktan veya stresten kaynaklı gecikme yaşamış olabilirsin daha önce doktora gidip muayene oldunuz mu eşinde sende çocuk isteği için
5 den küçük gösteriyor net bir değer göstermiyorMerhaba beta değeriniz net olarak kaç çıktı geç döllenme olduysa kana henüz yansımamış olabilir
Eşinizde bir doktora görünsün bence bazen spermlerde hareketsizlik veya dna hasarı olabiliyor yada kalitesiz sperm de olabilir bunların ilaç tedavisi var veya aşılama da yapılabilir ama daha çok yeni evlisiniz doktorlar en az bir sene denemenizi tavsiye ediyor stres yapma illaki olurBen oldum da eşim olmadı daha benim amh biraz düşük çıktı geri bütün değerler normal hatta Dr bir kaç kere muayene de yumurtalıkların vs çok iyi durumda kalırsın dedi ama olmadı
Eşinizde bir doktora görünsün bence bazen spermlerde hareketsizlik veya dna hasarı olabiliyor yada kalitesiz sperm de olabilir bunların ilaç tedavisi var veya aşılama da yapılabilir ama daha çok yeni evlisiniz doktorlar en az bir sene denemenizi tavsiye ediyor stres yapma illaki olur