Gebelik ihtimali

alyaaa26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba bir şey sormak istiyorum tecrübeli olanlar için ben normalde 25 günde bir regl olurum bugün 29. Günüm 4 günlük gecikmem var kan testi verdim negatif 5 den düşük çıktı pozitife dönme ihtimali var mı 8 aylık evliyim hiç korunmadık çok çocuk istiyoruz

Cevap verecek olan yok mu

insan yine de ümitleniyor olanları okudum da belki dedim

geç döllenme olmuştur belki dicem ama reglin düzenliyse olmaz sıcaktan veya stresten kaynaklı gecikme yaşamış olabilirsin daha önce doktora gidip muayene oldunuz mu eşinde sende çocuk isteği için

Merhaba beta değeriniz net olarak kaç çıktı geç döllenme olduysa kana henüz yansımamış olabilir

geç döllenme olmuştur belki dicem ama reglin düzenliyse olmaz sıcaktan veya stresten kaynaklı gecikme yaşamış olabilirsin daha önce doktora gidip muayene oldunuz mu eşinde sende çocuk isteği için
Ben oldum da eşim olmadı daha benim amh biraz düşük çıktı geri bütün değerler normal hatta Dr bir kaç kere muayene de yumurtalıkların vs çok iyi durumda kalırsın dedi ama olmadı

Ben oldum da eşim olmadı daha benim amh biraz düşük çıktı geri bütün değerler normal hatta Dr bir kaç kere muayene de yumurtalıkların vs çok iyi durumda kalırsın dedi ama olmadı
Eşinizde bir doktora görünsün bence bazen spermlerde hareketsizlik veya dna hasarı olabiliyor yada kalitesiz sperm de olabilir bunların ilaç tedavisi var veya aşılama da yapılabilir ama daha çok yeni evlisiniz doktorlar en az bir sene denemenizi tavsiye ediyor stres yapma illaki olur

Ay inşallah ya bende eşime söyledim görün diye ne kadar stres yapmamaya çalışsam da insan yapıyor ister istemez

`