Gebelik ihtimalim nedir

gunesdogariken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
3
0
1
27
Merhaba hanımlar, bu konuda çok ama çok bilgisizim yardımınıza ihtiyacım var. 3 Kasım son regl tarihi ve 28 günde bir düzenli adet döngüm var.(Bu zamana kadar 1 gün bile gecikmedi) 13 kasımda korunmasız bir ilişki yaşadım. Bu ay bir de düzenli kullandığım bir ilacı kademeli olarak bıraktım. Regl tarihim 2 gün gecikti bu sabah hemen bi gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gölge çizgi vs hiçbiri yoktu. Adet olmadan ağrım olurdu hiç ağrım yok, gecikme yaşıyorum ve korkuyorum. Henüz evleneli 3 ay oldu. Sizce ne yapmalıyım ve hala gebelik ihtimalim olabilir mi?

Büyük olasılıkla hamile değilsindir çünkü bugün net belli olurdu bence üzerinden nerdeyse 20 gün geçmiş belki stres yaptığın için gecikmiş olabilir bir kaç gün daha gelmezse kan testi ver

Olsa bence gecikme olduğu için çıkardı canım senin için rahat etmiyorsa bi kan ver beta baktır

Büyük olasılıkla hamile değilsindir çünkü bugün net belli olurdu bence üzerinden nerdeyse 20 gün geçmiş belki stres yaptığın için gecikmiş olabilir bir kaç gün daha gelmezse kan testi ver
Kan vermeye gitmeye korkuyorum, pozitif sonuç görürsem üzülürüm diye ve bunun için de çok vicdan azabı çekiyorum. Birkaç gün daha beklemek en mantıklısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…