• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik ihtimalim varmıdır?

belboy

Efe'm herşeyimm
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
122
1
96
42
İzmir
Doktor hnm merhaba,

Size bir sorum olucak.Eşimle korunmasız şekilde birlikte olduk.Yanlışlıkla Çok az miktarda içime boşaldığını söyledi.Birlikte olduğumuz gecenin sabahında da regl oldum.Gebe kalma ihtimalim yüksekmidir? Ben şuan için gebelik düşünmüyorum.Yardımcı olurmusunuz bu konuda aytun hnm.

Allah bilir ya mümkün değil.için rahat olsun.daha regl bitecekte yumurtlaman başlayacakta işte ozaman olursa olur.o zamana kadarda sperm coktan ölür

Doktor hnm merhaba,

Size bir sorum olucak.Eşimle korunmasız şekilde birlikte olduk.Yanlışlıkla Çok az miktarda içime boşaldığını söyledi.Birlikte olduğumuz gecenin sabahında da regl oldum.Gebe kalma ihtimalim yüksekmidir? Ben şuan için gebelik düşünmüyorum.Yardımcı olurmusunuz bu konuda aytun hnm.

selam hemen adetiniz başladı ise gebelik ihtiamali imkansıza yakındır. malüm tıpta hiç birşey imkansız değildir. ama rahat olmanızı söyleyebilirim.sevgiler.

mrb aytuğ bey.tam 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve çok canım sıkkın. eşim 2kez spermogram yaptırdı norml dendi.benim de yumurtlamamd bir sorun yok. progesteron 9,08.şeker 114.tiroit 3,1.adetin 3.günü ve 21. günü yapılan hormon değerlerimde normal. rahim filmi çektirmedim.eşimin morfoloji 13. sınır dedi doktorumuz.sayı 28 milyon. acaba o mu sorun diyoruz. benim birde her ayın 14.-15.-16.bazende 17. günler ara kanamam oluyor.yumurtlama kanamsı dendi. kesin teşhis nal konuluyor bu kanam için. bu gebeliğe engelmi. benim gibi olupta bu kanama tedavi edilmeden hamile kalamayan baya insan var. bu bir orunmudur. yol gösreirmisiniz. şimdiden tesekkürler

mrb aytuğ bey.tam 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve çok canım sıkkın. eşim 2kez spermogram yaptırdı norml dendi.benim de yumurtlamamd bir sorun yok. progesteron 9,08.şeker 114.tiroit 3,1.adetin 3.günü ve 21. günü yapılan hormon değerlerimde normal. rahim filmi çektirmedim.eşimin morfoloji 13. sınır dedi doktorumuz.sayı 28 milyon. acaba o mu sorun diyoruz. benim birde her ayın 14.-15.-16.bazende 17. günler ara kanamam oluyor.yumurtlama kanamsı dendi. kesin teşhis nal konuluyor bu kanam için. bu gebeliğe engelmi. benim gibi olupta bu kanama tedavi edilmeden hamile kalamayan baya insan var. bu bir orunmudur. yol gösreirmisiniz. şimdiden tesekkürler

selam sonuçlarınız normal görünüyor. adet ortasındaki yumurtlama kanamanız esnasında rahimiç duvarı gebeliğin tutunmasına engel olabilir ama 2 yıl da geçmiş artık yardım alma vaktiniz gelmiş bence çünkü bazen hiç bir neden ortaya koyamadığımız infertilite durumları olabilir önce basit sonra daha zor tedavilere geçilebilir. size bol şans. benim çalışmakta olduğum klinikler gibi bir infertilite kliniği ve doktorlarıyla iletişime geçiniz.

doktorumda rahim içi duvarından şüphelendi kalın biraz ama pek sorun değil dedi.eğer rahim içi duvarı kalınsa tedvisi çokmu zordur.mayıs ayında bir tüp bebek merkezinde daha ayrıntılı gözükmek istiyorum ama sorumu yanıtlarsanız sevinirim.teşekkürler.doktoruma soramadığım soruları sorabiliyorum size

selam hemen adetiniz başladı ise gebelik ihtiamali imkansıza yakındır. malüm tıpta hiç birşey imkansız değildir. ama rahat olmanızı söyleyebilirim.sevgiler.

aytun hnm çok sağolun verdiğiniz bilgi için.içimi baya baya bir rahatlattınız.yerimseniben kafamdaki bütün soru işaretlerini silip attınız.çok teşekkür ederim..

doktorumda rahim içi duvarından şüphelendi kalın biraz ama pek sorun değil dedi.eğer rahim içi duvarı kalınsa tedvisi çokmu zordur.mayıs ayında bir tüp bebek merkezinde daha ayrıntılı gözükmek istiyorum ama sorumu yanıtlarsanız sevinirim.teşekkürler.doktoruma soramadığım soruları sorabiliyorum size

rahim içindeki kalınlaşmanın neye bağlı olduğu ve tipi önemlidir. gözünüzü korkutmak için söylemiyorum yaşınız genç olduğundan kötü şeylerden şüphelenmek de doğru olmaz. masum ve basit tipte bir kalınlaşma ise progesteron tedavileri ile normal hale döndürülür ve gebelik oluşmasını engelleyici bir durum yaratacak düzeyde ise kalınlaşma iyileşmiş olur. doktorunuzla açık açık konuşun kendinizi daha güvende hissedeceksiniz böylece.

Back
X