gebelik ilk doktor kontrolü

bende bu konuyu merak ediyordum randevu alıcam ama kararsız kaldım gitmişken kalp atışınıda duymak istiyorum nezaman gitsek acaba....

canım ben kan testi yaptırdım 850 çıkmıştı doktor bu değerle birşeyler hesapladı 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi.. yani şöyle söyliyim benim sat 11 ekimdi ben ultrasona ilk kez 22 kasımda girdim ve kesemiz görünmüştü... yani 41. gün gitmiş oluyorum

ben gittiğimde daha yeni 4 bitmişti 8. haftada kalpatışını duyduk şükürler olsun keseyi gördük inşallah 11 de tekrar bebeğimizle görüşecez :emir_bebek:
sizin ne kadarlık hamileliğiniz?

Ben 5. Haftada gebeligimi ogrenmistim o gun keseyi gormustuk, yanlis hatirlamiyosam 7. Haftada da kalp atisini gormustu. Gerci 8 de olabilir. O civarda işte :)

slm hamişlerr bende yeni öğrendim daha bebeğimi 2 negatif testten sonra kanda 850 çıktı ultrasonda görünmedi .. bakalım ayın 17 sinde tekrar çağırdı inşallah o zaman ultrasonda görünecek hayırlısııı ...

meraba kızlar...
benim dr um adetin 1 gün bile geçerse gel demişti ve ben 29 kasımda gittim ultrasona almadı beni 4 aralıkta yani bana göre 5+3 dr uma göre 4+3 te kesemiz göründü 6,2mm bu çarşamba tekrar çağırdı bakalım kesemiz ne durumda diye :34::34:

sizin ilk ölçümde kaç hafta kaç gün dü bebişiniz ve keseniz ne kadardı hatırlıyomusunuz?? bu arada karından yapılan ultrason 6 gün geriden gilirmiş diye okudum biryerlerde :34: belli bir haftadan sonra normal haftasını bulurmuş :34::34::34:

Allah hepimzie ve isteyen herkese bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin İnşallah ....

bn haftaya gitmeyi düşünüyorum daha testi bgn yaptım

Son düzenleme:
6+3 te gittim yani dün :)

hem bebeği hem kalp atışlarını gördüm çok şükür...

alllah bekleyen herkesin gönlüne göre versin ...

Bir şey sormak istiyorum size. Ben de 3+6 haftalık hamileyim ama biraz geç gitmek istiyorum görünsün diye. Peki doktorunuz ilaç, vitamin gibi bir şey verdi mi? Gitmezsem bebeğimi mahrum bırakmış gibi hissediyorum bir yandan da.

Back
X