Evet şuan aynı durumdayızMerhaba, benim reglerim cok duzgun sukur.. bu ay adetimde gecikme oldu 1 veya 2 gun diyeyim.. onun oncesinde 3 gun boyunca ara ara karnim agriyordu, adet sancisi gibi ve o agrilar tamamen kayboldu.. Hamilemiyim acaba diye dusunuyorum.. Bu arada laboratuvarda kan testi yaptircam.. Kac gun beklesem daha net sonuc alabilirim ? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Tesekkurler cevabin icin.. ben bir kac gun gecmesi gerektigini zannediyordum.. acemilik olsa gerekYarın yaptırabilirsin
Kanda genelde adet günü bile çıkıyor, inşaallah güzel sonuçlar alırsınTesekkurler cevabin icin.. ben bir kac gun gecmesi gerektigini zannediyordum.. acemilik olsa gerek
Bende korkuyorumEvet şuan aynı durumdayızyarın yaptırabilirsin ama şahsen ben bekleyeceğim çünkü hayal kırıklığından korkuyorumm
İnşaallahBende korkuyorumInsallah pozitif cikar
Gec döllenmeyse adetten bir hafta sonra cıkma ihtimali oluyor ama sen yarın yaptırabilirsin istiyorsan insallahta gebesindirTesekkurler cevabin icin.. ben bir kac gun gecmesi gerektigini zannediyordum.. acemilik olsa gerek
Bende kendime gün olarak pazartesiyi belirledimBende aynı durumdayım dün günümdü kasık ağrısı hissettim olmadım. Pazartesiye kadar bekleyeceğim olmazsam kan testi yaptırıcam :) negatifi görünce hayal kırıklığı daha kötü oluyor acele etmiyorum ben o yüzden, adet gecikince kanda çıkar ama genelde
Aynen oylede olabiliyormus.. Insallah pozitiftirBneimde dun adet günümdü
Kanda olup olmadigi çıkar ama umuudm yok negatif görmekten sikildim bende
benim negatif çıktı kanda cnmAynen oylede olabiliyormus.. Insallah pozitiftir
benim negatif çıktı kanda cnm
inşalalh snein oluruzuldum senin adina ben henuz kan aldirmadim pazartesi gunu gidecegim Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?