Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumdayım birazda psikolojik sanırım7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba? Ne yapmalıyım
Aynen oyle bendeOlabilir :) deniyoruz ya heyecan yapıyorum7 gündür o dönemdeyim ben. Normalde yani şu aralar yumurtlama işinin yavaşladığı vakitler ama değişebilir tabii ki
TakipteyimAynen oyle bendetamam haberleselim zaten uygulama oyle diyor hamilelik olasiligi
Aa sayımız artıyor psikolojik destek lazımBende aynı durumdayım birazda psikolojik sanırımbu kadar erken belli olmaz karnım ağrıyor böyle adet ağrısı gibi belim kasıklarım falan adetime de daha çok var
klomen kullanmıştım ben birazda ona bağladım ağrıları
Güvenlik görevlisiyim. Ordayım ama oraya soramadım demek istedimKadın doğumda çalıştım demişsiniz, sonra bilmediğim için soruyorum demissiniz. Yada ben hatalı okudum,bilemiyorum.
Niye alay edeyim ki? Alay edecek olsam evet gebesin tebrikler bilmem ne yazardimAyrıntılı bilgi için teşekkür ederim. Ben alaycı bir tavır olduğunu düşündüm. Bu yüzden yanlış anlaşılmış olabilir. Teşekkürler![]()
Kusura bakmayınNiye alay edeyim ki? Alay edecek olsam evet gebesin tebrikler bilmem ne yazardim
Aynen öyle bu ay bu aralar gebelik haberiyle dolup taşacak inşallahAa sayımız artıyor psikolojik destek lazım![]()
7 gün önce korunmasız ilişkiye başladık. Gebelik istiyorum birkaç konu açtım ama kafam çok karışık. Odaklanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :) 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor eğilirken falan artıyor. Belime ağrı giriyor hafif. Bu kadar erken belli olmaz diyorlar. Ama adetime de 13 gün var. Test yapmayacağım kendimi tutuyorum çünkü çıkmaz muhtemelen. Kan versem çıkar mı acaba?
Yanlış anlamayın ama dün 6 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyim diye sormuşsunuz bugün 7 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyimdir diye soruyorsunuz. Adete kadar her gün sorulacak galiba. Stres yaparak olağan durumu geciktiriyor olabilirsiniz. Sakinlik şuan en çok size gerekiyor galibaYeni evliyim 1 yıllık. İlk defa korunmuyoruz deniyoruz. Bilmediğimizden soruyoruz zaten :) Daha doğrusu bilinmediğinden değil de insan merak ediyor kafası karışıyor. Bilenlere danışmak istiyor. Tersler vaziyette konuşulacaksa konuşulup muhattap olunmasın daha iyi :) biz de biliyoruz döllenmeyi vs. Kadın doğum da çalışıyorum üstelik. Ama iş yerinde bunları duyurunca ortalığa saçılıyor. O yüzden buralardan medet umup konuşma ihtiyacı duyuyoruz. Biraz sakin :)
Dedim yaYanlış anlamayın ama dün 6 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyim diye sormuşsunuz bugün 7 gündür korunmuyoruz acaba hamile miyimdir diye soruyorsunuz. Adete kadar her gün sorulacak galiba. Stres yaparak olağan durumu geciktiriyor olabilirsiniz. Sakinlik şuan en çok size gerekiyor galiba![]()