S.a kızlar 3 aylik evliyim 2 aydir cocuk istiyoruz.Normalde adetlerim duzenliydi.Bekarken cok adet sancisida cekmezdim.Evlendikten sonra duzenim bozuldu ve aşırı ağrı çektim. Doktora gittim doğum kontrol hapi verdi.Cocuk istiyoruz olur mu sizce ?3ay kullanmam şart mi ?
Hayır doktor kontrol etti sorun yok kist veya benzeri bir sey , hormon testlerime baktı o zaman qlairista hapini verdi.Bende biliyorum hap kullanirken olmayacagini sadece hapi kullanınca adetim duzene girer gebelik daha kolay olur mu onu merak ettim.teşekkür ederim.
Daha 3 aylık evlisiniz çocuk istemekle kafayı bozmayın hemen, eşinizin , evinizin, evliliğinizin tadını çıkarın. Bi de yaş 21 diyor . Bu kadar çabuk çocuk sahibi olursanız pişman olursunuz. Kendi kendinize yetemezsiniz.
3 ay oldu dogum kontrol hapi kullaniyorsunuz gebelik istiyorsunuz bizden ne bekliyorsunuz hapi birakip bol bol sevisin dememizimi bunu akil etmek zor olmasa gerek
Hapa yeni basladim.Basina böyle olay gelen var mi diye soruyorum kisaca ayrica hai birakinca kimi hemen gebe oldugunu kimisi ise etkisini uzun süre gordugunu sonra olduğunu söylüyor.
Üfff sorma bir tanede benim başımda arkadaşım daha 40 günlük evli 1 kere adet oldu şimdi 2. Yi başladı hamile olma çabalarına . Hasta olmadı kan testi vs yok hamile değil ve üzülüyor bu duruma. Ben 3 aylık evliyim ve bebek istemiyoruz Doğum kontrol ilacı kullanıyorum bana diyor ki inş birlikt hamile kalırız benden önce hamile kalırsan bozuşuruz konu sahibi doktorla bu konuyu görüşmedin mi o ilacı bırakmadan hamile kalamazsın zaten
Üfff sorma bir tanede benim başımda arkadaşım daha 40 günlük evli 1 kere adet oldu şimdi 2. Yi başladı hamile olma çabalarına . Hasta olmadı kan testi vs yok hamile değil ve üzülüyor bu duruma. Ben 3 aylık evliyim ve bebek istemiyoruz Doğum kontrol ilacı kullanıyorum bana diyor ki inş birlikt hamile kalırız benden önce hamile kalırsan bozuşuruz konu sahibi doktorla bu konuyu görüşmedin mi o ilacı bırakmadan hamile kalamazsın zaten