Merhabalar, Ben geçtiğimiz kasım ayında 2023 22 Haftalık bebeğimi erken suyum gelerek kaybettim enfeksiyondan var dediler ve 4. Ayımdan itibaren hep kanamam vardı, normal doğum ile aldılar benden onu. Sonrasında rahmimde perde olduğunu söylediler ve histereskopi operasyonuyla perdeyi aldırdım. Sonrasında takviyelerle yumurtalıklarımı büyütmeye çalıştılar halbuki problem olmadığını söyledi doktorum ama ve 7 ay oldu bi hamilelik gözlenemedi ovülasyon testlerine başladım 1.ayım sanırım yine olmadı benzer yaşanmışlığı olan paylaşabilir mi ?
Öncelikle çok çok geçmiş olsunRabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat ile neşelendirsin sizi ben böyle bir şey yaşamadım ama ilk gebeliğim kimyasal gebelikti daha sonrasında doktorum bana bir sürü vitamin vs hatta ne alaka ama sperm güçlendirici vermişti içiyordum saşe şeklindeydi. Diyeceğim o ki doktorunuz gebelik için bişey vermedi mi size şunu yap bunu yap tarzı ya da böyle vitamin yumurtalıklarınızı,değerlerinizi yükseltecek bişey
Öncelikle çok çok geçmiş olsunRabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat ile neşelendirsin sizi ben böyle bir şey yaşamadım ama ilk gebeliğim kimyasal gebelikti daha sonrasında doktorum bana bir sürü vitamin vs hatta ne alaka ama sperm güçlendirici vermişti içiyordum saşe şeklindeydi. Diyeceğim o ki doktorunuz gebelik için bişey vermedi mi size şunu yap bunu yap tarzı ya da böyle vitamin yumurtalıklarınızı,değerlerinizi yükseltecek bişey
Evet verdi, Letu 2,5mg ve ThanksWoman diye multi vitamin ama bende ara kanamalar başladı bu ilaçlardan sonra, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Benim kafama takılan bir denklemde bu işlemlerden sonra şubat ayında gebelik testi yaptım hep pozitif kan testi verdim negatif ona anlam veremiyorum bir türlü ((
Baktırdım sürekli her ay düzenli kontrollerim oldu, doktorum ovülasyon testlerine başla bana sürekli para verme dedi ve eğer bu yöntemle olmazsa tekrar gel bi bakalım dedi en olmadı bi rahim filmini çekelim dedi kontrol amaçlı (
Baktırdım sürekli her ay düzenli kontrollerim oldu, doktorum ovülasyon testlerine başla bana sürekli para verme dedi ve eğer bu yöntemle olmazsa tekrar gel bi bakalım dedi en olmadı bi rahim filmini çekelim dedi kontrol amaçlı (
Rahim filmi iyi olabilir. Varsa yapışıklık falan her şeyi açıyor da. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun. Nedendir bilmiyorum ama perde ameliyatı olan birçok kişi sizin gibi şu an. Sitede çözüm arıyor. Eski konulara da bakın. Belki çözüme ulaşan birileri vardır.