Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süper güzel geçiyor 33 de ayrıldım fazla bile çalışmışım. O kadar çok iş var ki evde bugün yardımcı da geldi hala işler bitmedi. İşime çok bağlıydım ama hiç özlemedim
Bende bu hafta 32 imde ayrılıcam kısmetseşimdiden evde nasıl zaman geçer diye düşünmeye başladım Senin az kalmış allah sağlıklı sıhatli doğumlar versin canım
hamileliğimin başlarında beş haftayı doğum sonrasına aktarırım diye düşünüyordum ama malesef şişliklerim,kemik ağrılarım,halsizliklerim bu düşüncemi hayata geçirmeme engel oldu.bir aydır evdeyim.hiç pişman değilim.çünkü bu halde kendimi çalışmaya zorlamak hem kendime hem de bebeğime haksızlık olurdu.evde de vakit çok sıkıcı değil benim için.gücüm yettiği kadar evimle ilgilenmeye çalışıyorum.eşimi ve kızımı ihmal etmeden bol bol dinleniyorum.büyük bir boşluk yok yani...eninde sonunda geri döneceğimi bilerek bu günlerin keyfini sürüyorum açıkçası :)
benim ilk kızım 10 sene önce sezeryanla oldu.dikiş altında bir kitle oluştu ve bunun da alınması gerekiyordu.o nedenle ikinci kızım da sezeryanla olacak ve o kitle de alınacak.böyle uzun aralardan sonra normal doğum yapılabiliyormuş ama ben hiç düşünemedim bile canım.çünkü o parçayı iki hamileliğimin arasında bir defa aldırdım ve tekrarladı.doktorum da ikinci kez almak için hamile kalmanı bekleyelim o zaman alırız dedi.mecburi istikamet oldu sezeryan yani.
O kadar çok merak ediyorum ki nasıl olucak nedir ne değildir diye benim ilk doğumum olacağından sabır pek kalmadı anlayacağındilerim ikimizde yavrularımızı sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız
O kadar çok merak ediyorum ki nasıl olucak nedir ne değildir diye benim ilk doğumum olacağından sabır pek kalmadı anlayacağındilerim ikimizde yavrularımızı sağlıklı bir biçimde kucağımıza alırız
inşallah çok güzel olacak herşey,hayatın inanılmaz derecede değişcek.bir insan başka bir insanı nasıl bu kadar fedakarca,karşılıksız,ve kocaman bir aşkla sevebilirmiş inanamayacaksın kendine.Dileklerine kocaman bir amiiinnnn diyorum ve aynı dilekleri tüm bebek bekleyen anneler için diliyorum Rabbimden.