Gebelik kac gunde belli olur

umutsuz sevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
19
3
1
31
Kizlar nolur yardim edin.
Çarsamba gunu sumuksu akinti geldi persembe gunu birlikde olduk goguslerimde sislik sizlama yanma var hamilelik belirtisi olma olasiligi varmdir.?

Cnm tam olarak bilmiyorum ama ole hemn kendini belli etmiom us bildim kadariyla iki üç ayda an ca diolar en saglami reel günün geçmesini bekle bence

Cnm tam olarak bilmiyorum ama ole hemn kendini belli etmiom us bildim kadariyla iki üç ayda an ca diolar en saglami reel günün geçmesini bekle bence
Belli ediyor canım ama regly belirtileri ile aynı olduğu için anlayamıyoruz bünyeye görede değişiyor çok iyi tanımamız lazım vücudumuzu ki anlayabilelim o da zor biraz en azından benim için :))

Bir haftami oldu yani bende ve cevremdeki herkeste hamilelik varsa beklenen adet gectikten sonra belirtiler basladi ucuncu cocuguma dogum yapacagim hep ayni oldu daha erken anlayan belirti yasayan varsa bilemiyorum

Ben tam 4 haftalık hamileyken öğrendim canim... regl. 1 gün vardi test yaptim ve positiv çıktı hemen bir tane daha alip yaptim emin olmak için oda positivdi pazartesi doktor randevum var bakalim junior tam kac haftalık ama bunların hepsini İnternet'e hesaplayabiliyorsun artik... doğurganlık dönemini hamilelik haftani vs vs... allahim gönlüne göre versin inşallah

ben 3 haftalikken hamile oldugumu ogrendim ama 2 haftalikken falan gogsumde siskinlik hassasiuey olmustu normalde yani regl zananlarimda hassasiyet siskinlik olmazdi

Back
X