Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalik oldugu kese muayenesinde belli olur net olarak, muhtemelen 4 haftaliktir henuzArkadaşlar selam,
Bugün kan testi verdim, beta hcg 1700 lerde çıktı. Referans aralığı 0-1. Kaç haftalığa denk geldiğini anlamadım. Bu konu da bilgisi olan var mı?
Pazartesi gideceğim, önden merak etmiştim. Çok teşekkürlerKac haftalik oldugu kese muayenesinde belli olur net olarak, muhtemelen 4 haftaliktir henuz
Hayirli olsun tebrik ederimPazartesi gideceğim, önden merak etmiştim. Çok teşekkürler![]()
Ay sizi görüyordum, hamile kaldınız mıııKac haftalik oldugu kese muayenesinde belli olur net olarak, muhtemelen 4 haftaliktir henuz
Sizi de tebrik ederimArkadaşlar selam,
Bugün kan testi verdim, beta hcg 1700 lerde çıktı. Referans aralığı 0-1. Kaç haftalığa denk geldiğini anlamadım. Bu konu da bilgisi olan var mı?
Evett cok sukurAy sizi görüyordum, hamile kaldınız mıııhayırlı olsun
![]()
Gözüküyor acaba 17 haz kan verdim 19.35cikti betaKac haftalik oldugu kese muayenesinde belli olur net olarak, muhtemelen 4 haftaliktir henuz
Hayirli olsun , kese vajinal ultrasonla beta 2000 civariyken, karindan da 3000-4000 civari iken gorunurKese kaç haftalık
Gözüküyor acaba 17 haz kan verdim 19.35cikti beta
sağolunHayirli olsun , kese vajinal ultrasonla beta 2000 civariyken, karindan da 3000-4000 civari iken gorunur