O ozlemydz Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2023 27 2 1 28 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #1 Gebelik kan testi sonucum anlayan arkadaşlar bakabilir mi adetime 1 gün var Eklentiler 33BD6F78-9D45-4F45-A806-09D9E90C8A69.webp 24,9 KB · Görüntüleme: 143
freejourney Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2022 2.072 5.037 108 30 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #2 Şu an maalesef negatif görünüyor. Pozitif sayılması için değerin en az 5'in üzerinde olması gerek. Sizinki 2den küçük olarak çıkmış.
Şu an maalesef negatif görünüyor. Pozitif sayılması için değerin en az 5'in üzerinde olması gerek. Sizinki 2den küçük olarak çıkmış.
Bayuya Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2021 1.680 3.161 83 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #3 2 den küçük yani negatif çıkmış sonucunuz, Allah gönlünüze gore versin en kısa sürede
O ozlemydz Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2023 27 2 1 28 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #4 Bayuya .!.: 2 den küçük yani negatif çıkmış sonucunuz, Allah gönlünüze gore versin en kısa sürede Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim amin inşallah hepimize Adetten çok farklı şeyler oluyor bünyemde . Adete 1 gün var olsa çıkardı değil mi?
Bayuya .!.: 2 den küçük yani negatif çıkmış sonucunuz, Allah gönlünüze gore versin en kısa sürede Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim amin inşallah hepimize Adetten çok farklı şeyler oluyor bünyemde . Adete 1 gün var olsa çıkardı değil mi?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.803 En iyi cevaplar 1 66.683 598 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #5 Acil bir durum yok. < bu işaret yanındaki sayıdan küçüktür demektir. <2: 2'den küçüktür. Yani gebelik yok.
Acil bir durum yok. < bu işaret yanındaki sayıdan küçüktür demektir. <2: 2'den küçüktür. Yani gebelik yok.
O ozlemydz Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2023 27 2 1 28 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #6 freejourney .!.: Şu an maalesef negatif görünüyor. Pozitif sayılması için değerin en az 5'in üzerinde olması gerek. Sizinki 2den küçük olarak çıkmış. Genişletmek için tıkla... Evet öyle . Adetten çok farklı şeyler yaşadım bu ay çok tedirgin oldum. Adete 1 gün var olsa çıkardı değil mi ?
freejourney .!.: Şu an maalesef negatif görünüyor. Pozitif sayılması için değerin en az 5'in üzerinde olması gerek. Sizinki 2den küçük olarak çıkmış. Genişletmek için tıkla... Evet öyle . Adetten çok farklı şeyler yaşadım bu ay çok tedirgin oldum. Adete 1 gün var olsa çıkardı değil mi ?
Bayuya Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2021 1.680 3.161 83 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #7 ozlemydz .!.: Teşekkür ederim amin inşallah hepimize Adetten çok farklı şeyler oluyor bünyemde . Adete 1 gün var olsa çıkardı değil mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi normal gebelikte ne zaman çıkar çıkmaz bilemem, ben hep negatif gördüm, tüp bebek yaptırdım ama buradan okuduklarım kadarıyla geç döllenme falan olan da var sonradan artıyor falan. Ama siz kendinizi negatife hazirlayin da olursa mucize olur.
ozlemydz .!.: Teşekkür ederim amin inşallah hepimize Adetten çok farklı şeyler oluyor bünyemde . Adete 1 gün var olsa çıkardı değil mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi normal gebelikte ne zaman çıkar çıkmaz bilemem, ben hep negatif gördüm, tüp bebek yaptırdım ama buradan okuduklarım kadarıyla geç döllenme falan olan da var sonradan artıyor falan. Ama siz kendinizi negatife hazirlayin da olursa mucize olur.
O ozlemydz Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2023 27 2 1 28 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #8 pamuk musun nesin .!.: Acil bir durum yok. < bu işaret yanındaki sayıdan küçüktür demektir. <2: 2'den küçüktür. Yani gebelik yok. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Adetten çok farklı şeyler yaşadığım için kan tahlili vermiştim . Adete 1 gün var
pamuk musun nesin .!.: Acil bir durum yok. < bu işaret yanındaki sayıdan küçüktür demektir. <2: 2'den küçüktür. Yani gebelik yok. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Adetten çok farklı şeyler yaşadığım için kan tahlili vermiştim . Adete 1 gün var
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.803 En iyi cevaplar 1 66.683 598 15 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #9 ozlemydz .!.: Evet doğru. Adetten çok farklı şeyler yaşadığım için kan tahlili vermiştim . Adete 1 gün var Genişletmek için tıkla... Bazen psikolojik belirtiler yaşıyoruz. Oyle olabilir.
ozlemydz .!.: Evet doğru. Adetten çok farklı şeyler yaşadığım için kan tahlili vermiştim . Adete 1 gün var Genişletmek için tıkla... Bazen psikolojik belirtiler yaşıyoruz. Oyle olabilir.
pyrzaltnk12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2022 372 132 33 29 23 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemydz #10 Adet oldunuz mu