Gebelik kan testi

Bambii06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
11
1
6
34
Kızlar merhaba ilişkiden 17 gün sonra kan testi yaptım sonuç <0.2 çıktı bu saatten sonra beta hcg yükselir mi

Geç döllenme de yumurtlama da geç oluyor tek ilişki olduysa ve 17 gün geçtiyse yükselmez
4 aylık bebeğim var emziriyorum henüz regl olmadım. İlişkiden 11 ve 17 gün sonra kan verdim ikisinde de aynı sonuç <0.2 çıktı. Rahatlayamıyorum tekrar test yapsam mı

K
Bence rahatlayin 17 gün geçtiyse sonuç his değilse 20 falan çıkardı
öerhaba cnm bende aşılamanın 8.günü test yaptım 1.9 çıktı negatif çıktı ama diyorum belki daha yükselebilir normalde hep 0.2 Fln çıkardı diye :) hiç böyle karşılaştığın oldu mu

İnşaallah vardır. Aşılama da durum farklı sizin çatlatma iğnesi in etkisi bile daha gitmemiştir.12 günü ,.hatta 14. Günü beklemeye çalışın

İnşaallah vardır. Aşılama da durum farklı sizin çatlatma iğnesi in etkisi bile daha gitmemiştir.12 günü ,.hatta 14. Günü beklemeye çalışın
Ay evet iğnenin etkisiymiş ertesi gün gene kan teati yaptım düşmüştü hcg sanırım artık bu saatten sonra birşey olmaz yukarı çıksaydı ümitlenirdim ama sıfırlandı ümidim adetimi bekliyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…