Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 aylık bebeğim var emziriyorum henüz regl olmadım. İlişkiden 11 ve 17 gün sonra kan verdim ikisinde de aynı sonuç <0.2 çıktı. Rahatlayamıyorum tekrar test yapsam mı
4 aylık bebeğim var emziriyorum henüz regl olmadım. İlişkiden 11 ve 17 gün sonra kan verdim ikisinde de aynı sonuç <0.2 çıktı. Rahatlayamıyorum tekrar test yapsam mı
öerhaba cnm bende aşılamanın 8.günü test yaptım 1.9 çıktı negatif çıktı ama diyorum belki daha yükselebilir normalde hep 0.2 Fln çıkardı diye :) hiç böyle karşılaştığın oldu mu
öerhaba cnm bende aşılamanın 8.günü test yaptım 1.9 çıktı negatif çıktı ama diyorum belki daha yükselebilir normalde hep 0.2 Fln çıkardı diye :) hiç böyle karşılaştığın oldu mu
Ay evet iğnenin etkisiymiş ertesi gün gene kan teati yaptım düşmüştü hcg sanırım artık bu saatten sonra birşey olmaz yukarı çıksaydı ümitlenirdim ama sıfırlandı ümidim adetimi bekliyorum artık :)