Gebelik kanama

melek93_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
264
71
98
7 yada 8.haftamda kahverengi lekelenme yasadim progestorin kullandim bittiydi 12+4 oldugumda kirmizi sekilde kanama yasadim 2 gun hastanede yattim kanama durdu. 13.haftamdayken birsey yoktu ultrasonda baktilar 13+5 oldum lekelenme bitti drrken tekrar basladi bugun kontrole gittigimde bebegin esinin altinda kanama var dedi cok yogun degil ama dedi yaticaksin sürekli dedi. Birde Sat a gore 1 hafta geri ama problem olmaz gec dollenme olmus olabilir dedi doktor. Boyle sorunlar yasayip dogumu gerçekleşen oldu mu ya artik kotu haber duymaktan be duyacak olmaktan stres okdum hep ysayan var mi acaba

11. haftaya kadar olmuştu benim 9 ay hep yattım progestan kullandım 5ay
oğlum şimdi 4 yaşında allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

7. Haftamda ve 8. Haftamda çok yoğun kanamam oldu benimde kese yanında çok yoğun kanama alanım vardı 16. Haftaya kadar sürekli dinlendim kanama kahverengi lekelenmeyle zamanla kayboldu bebek büyüdükçe kanama alanıda gitti şimdi 37 haftalığız ve bu zamana kadar başka hiç bir kanamam olmadı normal bir gebelik geçirdim bazı kişilerde oluyormuş bebeğin sağlıklıysa hiç bir şey olmıcaktır korkma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…