Arkadaşlar 10 gün önce dk gittim gebelik kasesi görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim şimdide gebelik kasesi var.fakat etrafı düzgün degil dior adetim günüde geçti hemen hemen utanmadan birde başka doktora gir dior sanki kendi dk degil hesaplama yapamıyor.morelimi çok bozdu hemde çok sizce erkenmi daha
Arkadaşlar 10 gün önce dk gittim gebelik kasesi görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim şimdide gebelik kasesi var.fakat etrafı düzgün degil dior adetim günüde geçti hemen hemen utanmadan birde başka doktora gir dior sanki kendi dk degil hesaplama yapamıyor.morelimi çok bozdu hemde çok sizce erkenmi daha
Adetlerin düzenli miydi? Gecikmen ne kadar?
Benim de ilk önce gebelik kesesi düzgün değildi,geç döllenme olduğu için 1 hafta bekleyince sınırları düzenlendi...
ewt kese oldugunu bende biliyorum canım aklım başımdamı ki neyse adetim düzenli degildi.13 14 mayıs gibi adet oldum 23 gibi de ilişkiye girdik.test yaptım pozitif çıkınca dok.gittim gebelik kesesi oluşumu var dedi 10 gün sonra tekrar gittim.gene aynı şeyi dedi etrafı düzensiz dedi.10 gün sonraya attı.Ama tekrar ona gitmiycem o başka heralde erkenmi..
ewt kese oldugunu bende biliyorum canım aklım başımdamı ki neyse adetim düzenli degildi.13 14 mayıs gibi adet oldum 23 gibi de ilişkiye girdik.test yaptım pozitif çıkınca dok.gittim gebelik kesesi oluşumu var dedi 10 gün sonra tekrar gittim.gene aynı şeyi dedi etrafı düzensiz dedi.10 gün sonraya attı.Ama tekrar ona gitmiycem o başka heralde erkenmi..
b uyuk ıhtımal erken olduğu için oyle canım ama emın olmak için kanda gebelık testı yaptırabılırsın onda kaç haftalık olduğuda çıkıyor ona gore usg için 7. haftada dr gıdersın hem kalp atışlarıda başlamış olur. hayırlısı inşallah
Arkadaşlar slm ben 7 haftalık hamileyim doktora gittim.ikizlerin var gibi dedi.iki kese var dedi biri 7 haftalık ama kesenin biri etrafı düzensiz ve boş dedi bir hafta sonra gel.net bişi söyliycek ama ilk gittigimde de düzensiz demiştiler sonra 10 gün sonra bebek belli oldu.acaba ikinci kesedemi erken oda belli olurmu nedir.yaşayan varmı aranızda gebelik kesesi yeni gelişimde düzensiz olmazmı zaten kafam karışık...