Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım duzelmez olmuyo idare edın artık hem yanı busafer kotu yazmadım nomal yazdım dıkat etım dıye dusunuyomDüzelmedi mi senin klavyen? Ağrılar olur ilk 3 ay çok normal. Çok ağrımazsa korkma.
Idare neden edelim? Düzgün Türkçe kullanımı da forum kurallarından. Ayrıca genceceik insansın neden öğrenmek istemiyorsun? Kendini geliştirmek istemiyorsun? Maalesef bu sefer de var yanlışlar. Anne olacaksın madem lütfen daha özenli ol.Benım
Benım duzelmez olmuyo idare edın artık hem yanı busafer kotu yazmadım nomal yazdım dıkat etım dıye dusunuyom
Ben kutahyalıyım kutahyanın dılını bılmıyosanız bısey dıyemem ben bıldıgım gıbı yazıyom okadarda anlasılmayacak kadar kotu yazmadım anlasılıyokı yazdın bıseylerIdare neden edelim? Düzgün Türkçe kullanımı da forum kurallarından. Ayrıca genceceik insansın neden öğrenmek istemiyorsun? Kendini geliştirmek istemiyorsun? Maalesef bu sefer de var yanlışlar. Anne olacaksın madem lütfen daha özenli ol.
Kütahya'nın farklı bir dili yok. Yöresel ağız konuşurken olur, yazarken değil. Neden diretiyosun? Iyiliğin için tavsiyelerde bulunuyorum.Ben kutahyalıyım kutahyanın dılını bılmıyosanız bısey dıyemem ben bıldıgım gıbı yazıyom okadarda anlasılmayacak kadar kotu yazmadım anlasılıyokı yazdın bıseyler
Dıretmıyorum kı boyle yazıyom okadar yanı nasıl yazcem anlamadım anlamadıgım okunmuyomu yazdıklarım bende ona takılıyom yanı ıste yazdıklarımın neresı anlasılmıyo onu merak ediyorumKütahya'nın farklı bir dili yok. Yöresel ağız konuşurken olur, yazarken değil. Neden diretiyosun? Iyiliğin için tavsiyelerde bulunuyorum.
Ben bazı konularını görüp anlayamadığımdan cevap yazamıyorum mesela. Kitap okumalısın.Dıretmıyorum kı boyle yazıyom okadar yanı nasıl yazcem anlamadım anlamadıgım okunmuyomu yazdıklarım bende ona takılıyom yanı ıste yazdıklarımın neresı anlasılmıyo onu merak ediyorum
Öretmenmısın acaba sen merak etım deBen bazı konularını görüp anlayamadığımdan cevap yazamıyorum mesela. Kitap okumalısın
Hayır. Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunuyum.Öretmenmısın acaba sen merak etım de
Ayy ne kadar yüklendiniz kadına? Sanırsın TRT spikerisin. Hayret bir şey yaa anlaşılıyor işte yazdıkları nedir yani? Üniversite sınavına girmeyecek herhalde konu sahibi.Hayır. Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunuyum.
Anladım ben lıse terk sen benden daha bılgılısın ve suan kıtap okucek vaktım yok yani anlıyom benden daha dikatli olabılırsin ama yapcak bısey yok okulu bırakalı kac sene oldu yanı ınsan bazı kelımelerı noktaları bılan unuta bılıyo yanı yapcak carem yok yanıHayır. Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunuyum.
Size mi yüklendik? Ne rahatsız etti? Kitap oku demem mi? Açın konularına bi bakın. Kötü bir şey mi söylüyorum?Ayy ne kadar yüklendiniz kadına? Sanırsın TRT spikerisin. Hayret bir şey yaa anlaşılıyor işte yazdıkları nedir yani? Üniversite sınavına girmeyecek herhalde konu sahibi.
Üzüldüm. Keşke devam edebilseydin.Anladım ben lıse terk sen benden daha bılgılısın ve suan kıtap okucek vaktım yok yani anlıyom benden daha dikatli olabılırsin ama yapcak bısey yok okulu bırakalı kac sene oldu yanı ınsan bazı kelımelerı noktaları bılan unuta bılıyo yanı yapcak carem yok yanı
Davam edıyorum ama acıktan ama acıktanda bukadar oluyo ev hanımı olmak kolay dıyıl o bu şu derken kıtap hıc bırseye vaktım olmuyo ama ona rağmen acıktan okumaya calısıyom ama okula gıtmek gıbı olmuyo bunada yapcak bısey yok ınsanda okula gıtmeyınce boyle oluyo ıste bazı seyler gıdıyo insanın aklındanÜzüldüm. Keşke devam edebilseydin.
Tk edrım oyle cok dıyıl de sorem belkı onemlı bısey mı var dıye dusuk yaptıgım ıcın ınsan tabı korkuyo tk ederımNe kadar abartmışsınız kadın bişey sormuş yerin dibine sokmuşsunuz kadını. Cahillik suç değil sizin anneleriniz teyzeleriniz kardeşleriniz çok farklı sanki. İnsanları eleştirmek yerine anlamaya çalışın. Herkes sizin givi şartlara ve şanslara sahip olmayabilir..naddi imkansızlıklar bi sürü başka sıkıntıları olabiliyor insanların.Düzgün yazmayla üniversite mezunu olmakla annelik olmuyor malesef. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama umarım ona da böyle aşağılayıcı konuşup bastırmaya çalışmıyorsunuzdur. Herkes okumak bilmek öğrenmek zorunda değil. Önemli olan insan olabilmek. Kadının sorusuna cevap bile veren olmamış yazık ancak eleştirmişsiniz.Başlık sahibine gelince 8 haftalık hamilelikte dayanılmayacak gibi değilse kasılmalar kramplar normaldir. Ama yine de en iyisi.bir doktora danışmak tabiki
Allah korusun bebişi. Umarım sağlıkla kucağına alırsınTk edrım oyle cok dıyıl de sorem belkı onemlı bısey mı var dıye dusuk yaptıgım ıcın ınsan tabı korkuyo tk ederım
İŞALLAH daha var randuvuma suan ıyım gectı ağrımAllah korusun bebişi. Umarım sağlıkla kucağına alırsın
Havta da yazmaz insan ama artık.. Siz de nasıl savunacağınızı şaşırmışsınız.Ayy ne kadar yüklendiniz kadına? Sanırsın TRT spikerisin. Hayret bir şey yaa anlaşılıyor işte yazdıkları nedir yani? Üniversite sınavına girmeyecek herhalde konu sahibi.