Gebelık kasık ağrısı

Ne kadar abartmışsınız kadın bişey sormuş yerin dibine sokmuşsunuz kadını. Cahillik suç değil sizin anneleriniz teyzeleriniz kardeşleriniz çok farklı sanki. İnsanları eleştirmek yerine anlamaya çalışın. Herkes sizin givi şartlara ve şanslara sahip olmayabilir..naddi imkansızlıklar bi sürü başka sıkıntıları olabiliyor insanların.Düzgün yazmayla üniversite mezunu olmakla annelik olmuyor malesef. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama umarım ona da böyle aşağılayıcı konuşup bastırmaya çalışmıyorsunuzdur. Herkes okumak bilmek öğrenmek zorunda değil. Önemli olan insan olabilmek. Kadının sorusuna cevap bile veren olmamış yazık ancak eleştirmişsiniz.Başlık sahibine gelince 8 haftalık hamilelikte dayanılmayacak gibi değilse kasılmalar kramplar normaldir. Ama yine de en iyisi.bir doktora danışmak tabiki
Niye yerin dibine girilsin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Konu sahibi lise terkmiş açıktan da okuyormuş havta yazması çok mu normal sizce? Elinde telefon var internet var kimse böyle yaşamamalı kusura bakmayın. Aşağıda gördüğünüz anneler teyzeler bile ben bunun doğrusunu nasıl yazarım diye soruyor, sorguluyor. İnsanları çocuğun var mı diye anneliğinden sorgulayınca siz çok mu masum oldunuz şimdi? Bu arada size kötü haber herkes okumak, bilmek, öğrenmek zorunda kadınız biz, cehaleti hemcinslerimize reva mı görelim? Dikkatli okursanız eleştirmenin yanı sıra Merve arkadaşımız yorum da yapmış ancak siz savunma dışında bir şeye odaklanmamışsınız belli ki.

Niye yerin dibine girilsin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Konu sahibi lise terkmiş açıktan da okuyormuş havta yazması çok mu normal sizce? Elinde telefon var internet var kimse böyle yaşamamalı kusura bakmayın. Aşağıda gördüğünüz anneler teyzeler bile ben bunun doğrusunu nasıl yazarım diye soruyor, sorguluyor. İnsanları çocuğun var mı diye anneliğinden sorgulayınca siz çok mu masum oldunuz şimdi? Bu arada size kötü haber herkes okumak, bilmek, öğrenmek zorunda kadınız biz, cehaleti hemcinslerimize reva mı görelim? Dikkatli okursanız eleştirmenin yanı sıra Merve arkadaşımız yorum da yapmış ancak siz savunma dışında bir şeye odaklanmamışsınız belli ki.
Ya isterse ilkokul terk olsun insanların açıkları neden sizi bu kadar rahatsız ediyor size ne bize be kime ne? Belli ki bi sıkıntısı var yardım istemiş hemen çullanmışlar üstüne. Ne münasebet ? Eleştirmek farklıdır aşağılamak farklıdır. Kütahya gibi bi yerde belki ilçesinde belki köyünde yaşıyor. Siz ne sanıyosunuz ki herkes büyük şehirde yaşamıyoe malesef. Bazı insanların kendini yetiştirmek için fırsatları da vakitleri de olmuyor. Ne kadar acımasızsınız.

Ya isterse ilkokul terk olsun insanların açıkları neden sizi bu kadar rahatsız ediyor size ne bize be kime ne? Belli ki bi sıkıntısı var yardım istemiş hemen çullanmışlar üstüne. Ne münasebet ? Eleştirmek farklıdır aşağılamak farklıdır. Kütahya gibi bi yerde belki ilçesinde belki köyünde yaşıyor. Siz ne sanıyosunuz ki herkes büyük şehirde yaşamıyoe malesef. Bazı insanların kendini yetiştirmek için fırsatları da vakitleri de olmuyor. Ne kadar acımasızsınız.
Forumun kuralı düzgün Türkçe kullanmak haberiniz var değil mi?
254554. konusu bu arada sürekli havta yazdığı daha önce de söylemişler.

Forumun kuralı düzgün Türkçe kullanmak haberiniz var değil mi?
254554. konusu bu arada sürekli havta yazdığı daha önce de söylemişler.
Evet benim haberim var. Ama olmayanları da bu kadar ezmemek lazım. Hamile bi kadını üzüyorlar herşeyden önce. İlk yazılan yorumlar bence çok ağır. Bana yapılsa üzülürdüm ciddi anlamda. Bir uyarı gelmesi gerekiyorsa modlardan gelşr en fazla konuyu silerler üyeliği kapatırlae vs. Bu kadar aşırı tepki normal değil bence

Benım yazmamı seklımden rahatsız olan kısıler yazmaya bılır gercekten bıda bı sorunum olsun asla yazmam tk ederım yanı benı yerın dıbıne nasıl cekerım dıye baskanlara dıyom ben bır bılgı orenmek ıcın yazdım konudan cok yazma seklıme takıldınız bısey dıyemıyorum rahatlayın bıda yazmam burayada gırmem herkeze ıyı aksamlar sorumada yanıtlayanlardan cok ama cok tk ederım.

Herkese ıyı aksamlar Bugun benım kasıklarım ağrıdı 8 havtalık hamıleyım acaba neden olmuş olabılır daha randuvumede var

Hamilelik boyunca normal adet olacağınız tarihte kasık ağrısı olur.
Banada demişlerdi önce inanmadım ama gerçekten tarih geldiğindr kasıklsrım ağrıyordu. Rahim genişliyor, büyüyor kanama veya çok şiddetli olmadıktan sonra çok normal bu ağrılar. Batma, sancı, zonklama tarzımda da olur

Benım yazmamı seklımden rahatsız olan kısıler yazmaya bılır gercekten bıda bı sorunum olsun asla yazmam tk ederım yanı benı yerın dıbıne nasıl cekerım dıye baskanlara dıyom ben bır bılgı orenmek ıcın yazdım konudan cok yazma seklıme takıldınız bısey dıyemıyorum rahatlayın bıda yazmam burayada gırmem herkeze ıyı aksamlar sorumada yanıtlayanlardan cok ama cok tk ederım.
Off niye şimdi bu ajitasyon bi daha asla yazmam falan? Doğrusunu öğrenmek için hiç çaba sarf etmez misiniz gerçekten? Aksine yazın bence burada düzeltirsiniz belki bu durumu.

Back
X